Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolaj

:(:(seks

Polecane posty

mam 20 lat i maly problem,chce ze swoim kolega uprawiac seks,tylko ze tu problem ,nie wiem co robic odmowic czy powiedziec prawde,boli mnie przy samym wejsciu w pochwie,a bol nie do wytrzymania,czemu tak jest mam tak od roku prawie,ginekolog mowi ze wszystko w porzadku ze troszke czerwone przepisala leki,i taka masc aby rozluznic pochwe podzialo tylko moze z dwa razy,rozluziniam sie ale boli i wtedy sie denerwuje,wiem bo tak bylo gdy bylam z swoim eks,bylo tak ze boli weszedl dalej nie bolalo,ale gdy jedzil bolalo troche i coraz bardziej bolalo ,a raz bylo tak ze bolalo ale przestalo bolec i wogole nie czuje przyjemosci nic,kompetnie,wczesniej nic mi nie bylo nic nie bolalo byla przyjemosc a potem zaczely sie problemy ,i tak jest od roku:( co to moze byc jak wczesniej czulam przyjemosc i nie bylo bolu?

Gość fletys
A w dupke lubisz?

Gość fletys
Pewnie ci w cewke moczowa wciska a nie w piczke

Gość fletys
Powiedz mi szczerze - ufasz temu koledze? Jestes jego pewna? Moze nie jestes, i dlatego jestes bardzo spięta i zdenerwiwana. Do seksu trzeba podwjść bardzi luzbie i spokojnie zeby czerpac przyjemnosc.

nie z tym kolega chce poraz pierwszy ale sie boje ze bedzie bolec tak samo jak bylam z swoim eks

Gość fletys
Bo przed stosunkiem stosunkiem trzeba picze natrzec czyms sliskim. Wazelina , maslem albo zelem lub slina. Nie wolno pchac na sucho bo ci sie bedzie scierac piczka u bedzie bolalo. Albo wypijcie lampke wina przed i potem hejaa

Gość fletys
Duzego kiziora mial twoj eks? Tabletki juz nic nie daja? A bylas jeszcze u lekarza z tym? Moze jestes ciasna piczka i trzeba ci ja rozluznic wstrząsami.

Może kolega jest lepszym jebaką niz twoi poprzedni chłopacy i zerżnie cię bez bólu.

no bo jestem ciasna piczka,ale wczesniej nie mialam problemow z eks tylko po jakims czasie zaczelo bolec

Gość fletys
A jak sobie wkladasz dildo czy wibrator albo ogorka to tez boli ? Na moje sie denerwujesz lub twoj byly robil to za ostro

Gość fletys
Jak chcesz to mozesz u mnie sprawdzic swoja piczke za darmo. Po co placic lekarzowi? Pokochamy sie na rozne sposoby i powiesz jak cie boli.

Gość jEsteś głuupia
weszedł? CO TO ZNACZY PROSTAKU?