Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tranzla21

Chlopak nie chce się kochać

Polecane posty

Gość tranzla21

Witam, jestem z chłopakiem od ponad 2 lat, wcześniej kochaliśmy się na okrągło, ale odkąd zaczął poważnie podchodzić do życia nie robimy już tego bo "on nie chce jeszcze zostać ojcem" nie przegadam go-próbowałam. Mnie nosi i nie wiem co mam zrobić.

nie jestes sama. tylko ze moj przestal sie ze mna kochac po tym jak zrobil dziecko i co mam robic...

Gość tranzla21
biedna, a to tyle napięcia do rozładowania... ale to w ogóle nie chce? to niby jak on żyje? mój chlopak żyje swoimi przekonaniami i szanuje to w nim, ale jednak seks ma duże znaczenie w związku a mnie dosłownie nosi, boje się, że po ślubie może być tak jak teraz...

Gość kokietka 85r
powiedz mu ze znajdziesz sobie innego do bzykania, ja bym tak zrobiła

Gość tranzla21
tylko widzisz, nie biorąc pod uwagę naszej niezgodności nt. współżycia, to na prawde fantastyczny facet, troskliwy, zabawny, odpowiedzialny(az do przesady) super sie dogadujemy, ale zdania nie zmieni i tez nie chce go stracić...

Gość Tytuł
A co to znaczy " zaczął poważnie podchodzić do życia"? Nie znacie zasad antykoncepcji?

Gość pseudonim literacki 1233
nie chodzi o antykoncepcje, tylko koncepcje życia, przekonania, trochę staroświeckie, ale odpowiedzialne że seks to nie tylko przyjemność

Gość tranzla21
dokladnie, dla niego seks to juz jest deklaracja życia razem jakby, a dla mnie to tylko pewna część w związku