Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Najładniejsze imię kobiece to ... KASIA

Polecane posty

Gość lajf is brutal of zasackas
a nie paulinka?:classic_cool:

Gość kasiaaaaa.a
ja mam na imię kasia i bardzo lubię swoje imię;)

Gość L&M_palę
nie lubię imienia paulina bo paulina tp pała ,tak mi się kojarzy,nie lubię imienia izabela,bela =gruba bela,nie lubię wioleta bo takie cygańskie,nie lubię też magda,weronika.imie sylwia kojarzy mi się z kurwą ,wszystkie sylwie jakie znam ,takie własnie są puszczalskie.nie lubię dorot.moja sąsiadka aldona--aldona z pękniętego kondona i na dodatek tłusta jak wieprz,nie lubię tez imienia wiktoria,oliwia,amelia,oklepane ,że aż mdli.

Gość mariola/;p
najładniejsze imię kobiece to mariola

A mnie się podoba imię Maja i Łucja :) A najgorsze to Hogata, Kunegunda, Helga i Berta :P Kto przebije? :classic_cool:

Gość weryuikjhgfcvbnnmk
Najpiękniejsze: Kalina

Gość lajf is brutal of zasackas
mnie imie sylwia kojarzy sie z francuska prostytutka, nie wiem czemu.

Gość gość
Najładniejsze jest Małgorzata - dumne, eleganckie, bardzo kobiece

Gość gość
dziekuje:D:P

Gość gość
o .przepraszam!!!!! ,jestem Sylwia i jeszcze nigdy w życiu się nie puściłam a wyzywanie od ku...w i prostytutek jest karalne w polskim prawie!!!!!!!!!!!

Gość gość
jakiś komentarz będzie?sylwia.

Gość gość
i co nic?

Gość gość
Ja Kocham Kasie i imię i tą kobietę o pięknych niebieskich oczach o skromnej i nie śmiałej osobowości. Kocham i tęsknię.

Gość gość
Katarzyna piękne imię i piękna kobieta. :*

Gość gość
uczucioweUlubione pieszczoty kobiet Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Ulubione pieszczoty kobiet Poprzednie 1 23 Następne Strider 2006.05.24 Kobiety ,wypowiedzcie się jakie pieszczoty lubicie najbardziej ... niekoniecznie chodzi o seks...co zrobić żeby Was rozgrzać do czerwoności nie popuszczając paska w spodniachusmiech.gif ? lalka007 2006.05.24 hmm ja lubie jak moj facet staoi za mna i obejmujec mnie caluje karkusmiech.gif lalki 003 2006.05.24 zasadniczo kobiety lubią jak mężczyźni coś z nimi robią oczko.gif wiśniowka 2006.05.24 Ja uwielbiam -delikatnie lizanie uszka -szeptanie do uszka -obejmowanie dlonmi mojej glowy i calowanie ustek -chuchanie po karku jak cos mi sie przypomni to dopisze... stereofonia 2006.05.24 to generalnie zależy od dziewczyny - kazda ma trochę inaczej to zależy np od tego które strefy erogenne ma bardziej unerwine ja np uwielbiam pieszcenie pleców i pupci ( bardziej mnie to rusza niz pieszcenie piersi) a jak przy tym jeszce chłopak całuje mnie w oolicach ucha i do tego słysze jak oddycha to juz jest cudownie usmiech.gif pozdrawiam jahanossa 2006.05.25 m cąłowanie po karku i udach jest mmmmmmmmm. nie lubie mocnego dotykania piersi, w ogole zradko lubie pieszczoty piersi nie wiem czemu pechowiec.gif jesssicaa 2006.05.25 rozkoszne lizanie koniuszkiem języczka fragmentow mojego ciała, jego oddech, pieszczoty szyi itd itd usmiech.gif OnA_21 2006.05.25 całowanie po brzuzku i pos zyjce....no i zbawy z jedzeniem i w ogole eh...a moj facet w angli smutas.gif nie będę owijać w bawełnę 2006.05.25 nie ma to jak dobra minetka. jesssicaa 2006.05.25 moj tez w anglii smutas.gif eh ale juz niedlugo ..:> OnA_21 2006.05.25 własnie oczko.gif OnA_21 2006.05.25 jessi ja do swojego lece w lipcu...kawal czasu smutas.gif jesssicaa 2006.05.25 qrcze.. narobimy sobie ochoty jezyk.gifoczko.gif jesssicaa 2006.05.25 a ja w polowie czerwca usmiech.gif OnA_21 2006.05.25 JESSI jak Ci zazdroszcze...eh...jak ja bym dorwala swojego hahaha smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif ehhh nie widzimy juz sie ponad miesiac smutas.gif jesssicaa 2006.05.25 sama sobie tez juz zazdroszcze ;] ale po 2 miesiacach niewidzenia sie to chyba normalne no nie?;P jak sobie pomysle ze czeka juz na mnie wspaniale ogromne lozko i ON to az sie cieplej robi smiech.gif ah

Gość gość
Katarzyna to intrygantka,kocha Rafała i wrabia jego żonę w zmyślony romans ,widać kto wymyśla teksty o kochankach,podczas gdy rafał spędza cały dzięń i wieczór ze swoja żoną ona wymyśla że ów żona pije kawę z kochankiem.Katarzyno G po jakiego grzyba wymyślasz te bzdury .Rafał cie nie chce -zrozum to!!!!!!!!!

Gość gość
Kasiu :(

Gość gość
najpierw wysyłasz pozdrowienia dla"kochanki mojego wrednegom ęża Tomka od żony Iwony",a teraz jak oni oboje się od tego odcinają bo cię przejrzeli to wysyłasz dla"mojej kochanki Sylwi która siedzi obok mnie pije ze mna kawę"..KatarzynoTy się lecz na nogi bo na głowe to już za późno .!!!!!!!!!!Żona spędza wieczory w domu.Rafał.

Gość gość
Jestem Kasia ! :-)