Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on-przeerażony..

Boje się, że będę ojcem..

Polecane posty

Gość on-przeerażony..

witam kilka dni temu dokładnie w nowy rok, uprawialiśmy seks z moja dziewczyna oboje mamy po 17 lat w tym roku kończymy 18.. Był to nasz pierwszy raz, tylko, że ja byłem pijany i średnio ogarniałem.. Zabezpieczyliśmy się, ale pierwszy raz odwrotnie, ze tak powiem założyłem tzn próbowałem założyć prezerwatywę, ale zorientowałem się, że źle i założyłem ją poprawnie, tzn szczerze to nie wiem czy dokładnie wypuściłem powietrze i teraz boje się, że mogłem ją uszkodzić zakładając odwrotnie, albo, że uległa uszkodzeniu podczas wkładania:( boje, się że będziemy mieli dziecko,ona strasznie panikuje(przez to może jej się opóźnić okres, ja jej nie straszę, ale sam też się obawiam, ponadto gdzieś wyczytałem, że po 3 dniach kobietę bolał brzuch a był to zagnieżdżający się zarodek.. ona miała ok 9 dnia cyklu, a ja nie doszedłem, albo już sam nie wiem bo zmyliły mnie plamki na bokserkach, ale czy to może być preejakulat? odchodzę od zmysłów, czy ktoś miał podobny przypadek, albo czy jakaś dziewczyna zaszła w ciąże od preejakulatu? wiem jedno po pijaku to się dzieci robi i już nigdy seksu po alkoholu, ani niczym innym odurzającym..

Gość ekjcmnnhygm
hej. nie panikuj, nie ma raczej co. jesli ma wam to byc przeznaczone to będziecie wcześnie rodzicami. no juz trudno. pyt. ode mnie- czemu nie pomysleliście o tabletkach 72h po skoro od razu wiedzieliście, że coś nie tak poszło? myśle, że od preejakulatu nie powinno nic być. ja też kilka razy panikowałam, ale ostatecznie w ciąże nie zaszłam :) poza tym, nawet jeśli kocham się z gumką z facetem, to nigdy nie pozwoliłam nikomu skończyc we mnie (tak samo, gdy brałam tabletki anty). i nie zarzekaj się, ze nigdy seksu po alko, bo nie wiesz jak to będzie. ;) życze wam spokoju

Gość on-przeerażony..
dziekuje, już myślałem, że zaraz bedzie najazd na mnie, że dzieci nie powinny uprawiać seksu, ja wiem, ale to już taki czas, że każdy próbuje nowych doznać zwłaszcza że my jesteśmy blisko ze sobą i raz nam nie wyszlo- brak zabezpieczenia, wiec spróbowaliśmy drugi raz a tu taka obawa odrazu, no mam nadzieje ze jednak to nie ciaza,a jesli juz to napewno na zadne usuwanie sie nie zgodze nasza wina i trzeba bedzie jakos to poukladac.. teraz oby do okresu..

Gość ekjcmnnhygm
oj spokojnie, ja zaczęłam wspólzycie gdy miałam 16 lat :D a to było 4 lata temu. wiem jakie to sa głupie błedy i gdy sie wylacza mozg. tez panikowałam, robiłam testy i już w głowie byłam matką. nie zycze wam byście zostali rodzicami, bo wiem że to nie byłoby dobre dla dziecka. dla was tez kiepsko. byle do okresu;)

A. i jeśli to był pierwszy raz tej dziewczyny,a piszesz że tak było,to okres może jej się spozniac.nawet miesiac;)

Gość Szynalllka
Pociesze Cię, ja miałam taką sytuację i okres spóźnił mi się bardzo dłuuugo. Powinnam dostać po 30 dniach dostałam prawie po 50 i w ciąży nie jestem ;)

Gość on-przeerażony..
ja jeszcze staram sie nie panikować :) staram..jej nic nie mowie bo i tak sie martwi, jednak czasem już i ja wpadam w obłęd bo ciągle gdzieś szysze o dzieciach albo myślę heeh:) no mam nadzieje ze się wszytko ułoży dzięki wielkie podbudowałyście mnie:) napisze już bliżej okresu, tzn ona myslala ze jednak zostala dziewica ale pojawila sie krew i 2x ja zabolalo to pamietam i na drugi dzien troche.. a wiem ze to nie przeszkadza zeby nie byc matka i mam nadzieje ze stad ten ból brzucha po 3 dniach, ze to jednak przerwana blona sie odzywa.. dobra juz nie mysle ide spac, dziekuje jeszcze raz,..

Gość gość
przerazony i jak tam?Bedziesz ojcem czy dostala okres?

Gość gość
to tak jest jak sie rozumu niema a potem dzieci maja dzieci .sumtne a tyle sie o tym mowi .

Gość gość
przeczytajcie datę a potem piszcie!

Gość gość
ekjcmnnhygm - widać, że jesteś jeszcze młoda i bardzo głupia, skoro doradzasz tabletki na poronienie.

Gość gość
Czy ja dobrze zrozumialam ze zaczales wkladac gumke zla str a później, gdy nie pasowala to ta sama gumke wlozyles na druga str? Bo jeśli tak to oczywiście ze moglo dojść do zaplodnienia, przecież w preejakulacie SA pkemniki.

Gość gość
03,20 p******a kretynka