Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddasdsds

Cz 27 letni facet, który ma za sobą

Polecane posty

Gość dddasdsds

Ok 5 związków i różne przelotne znajomości jest skłonny do dłuższej relacji? Jestem jego byłą, byliśmy razem pół roku (z miesiąca na miesiąc twierdził, że to rekord). Z tego co wiem to w liceum miał jakiś dłuższy związek. W każdym razie ciągle zastanawiam sięczy to moja wina, że tak sięwszystko potoczyło (po rozstaniu utrzymywaliśmy kontakt i mieliśmy się schodzićdwa razy ale nie wyszło). Teraz on spotyka sięz kolejną. Jestem w nim zakochana ale też bojęsię, że będzie z niądługo i tym utwierdzęsię w przekonaniu, że to we mnie tkwił problem, bo byłam za głupia/za dziecinna/za brzydka itd... (mam 22 lata)

Gość AS26
To z nim jest coś nie tak, skoro zmienia dziewczyny jak rękawiczki. Dla własnego dobra zapomnij o nim, no i przestań się obwiniać o rozpad związku. Jeśli uważasz, że jesteś dziecinna, to popracuj nad swoim charakterem, ale uwierz: gdyby zależało mu na Tobie, nie zostawiłby Cię.

Gość ludzie faktycznie niemota:D
dddasd czy jak ci tam...chcesz zeby facet znowu zaliczyl krotki romans, bo wtedy okaze sie ze to on ma cos zle pod kopula i nie twoja wina? jestes chora jakas. na twoim miejscu, skoro mu dobrze zyczysz cieszylabym sie ze jest z nastepna jak najdluzej - tzn ze wreszcie znalazl odpowiednia babke albo dojrzal. a gdyby ja rzucil po miesiacu to bys sie cieszyla i przyjela go z powrotem? pomysl troche