Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka26

czmu po okresie wylewa mi się tyle sluzu?

Polecane posty

Gość migotka26

dziewczyny macie też tak,że od razu w sumie po okresie macie tyle śluzu,który jeszcze nawet jest brunatny i potem już bieleje ale trwa to kilka dni czasem i np.chlusta tak,ze całe majtki i leginsy nawet przemokną,jest to bezwonne.Nie wiem co jest grane.Badam sie regularnie,mam 2 stopień grzybicy ale lekarz mówi,ze nic się z tym nie robi.

Gość oj tam, oj tam :)
spytaj LOreline:D

Gość migotka26
tak perwersja,masz racje,nie wiem co pisze...

Gość migotka26
a kto to jest Loreline?

Gość wredotaaaaaaaaa
zmien lekarza

Gość kakao)))
Z nadmiernymi upławami, śluzem powinnaś coś zrobić - choćby dlatego, że to duży dyskomfort - może skonsultuj to z innym ginekologiem. Pewnie zapisze ci globulki normalizujące ilość wydzieliny - możesz też wspomóc się probiotykiem dopochwowym - jakbyś sobie przez 7 dni na noc zaaplikowała kapsułkę invagu, który też stosuje się wspomagająco w leczeniu upławów to może pomóc.

Gość 33marina
Miałam podobny problem, zawsze po okresie pojawiały się u mnie obfite upławy. Bardzo to było krepujące. Zrobiłam wymaz z pochwy, nie miałam żadnej infekcji, ale lekarz zasugerował, że mam za mało bakterii mlekowych w pochwie. Teraz po każdej miesiączce robie sobie kuracje invagiem w celu odbudowy właściwej mikroflory pochwy, która została wypłukana wraz z krwią i odpukać mam spokój z upławami. Może masz podobny problem, dopytaj się lekarza.

Ilość wydzieliny, jej kolor, konsystencja i zapach zmieniają się w trakcie trwania cyklu. Przede wszystkim powinnaś zostać zbadana przed lekarza ginekologa, który ustali czy jest potrzeba wykonania dodatkowych badań i zleci ewentualne leczenie. Czy obserwujesz jeszcze inne objawy, np swędzenie, pieczenie?

Gość gość
Może masz jakaś infekcje, zdecydowanie powinnaś iść z tym do lekarza

Gość gość
lekarz jest jedyną osobą do której powinniśmy się zgłaszać z podobnymi problemami