Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranojaaaaaaaaaaa

osiągnełam dno emocjonalne...

Polecane posty

Gość Paranojaaaaaaaaaaa

Jak w temacie, nie jestem jakas tam nastolatka nie mam 16 lat i mi nie odbija... upadłam i nie potrafię nic z tym zrobić.Mieszkalam z facetem 6 lat do wczoraj bo dzis postnowil sie wyrpowadzic do rodzicow ( ja niestety nie mam tego przywileju, matka odeszla od nas jak mialam 10 lat) o reszcie nie wspomne, nie mam gdzie mieszkać aktuanie nie bedzie mnie stac samej wynajmować... nie potrafie bez Niego zyć... wszytsko sie sypło.. zablokowałam sie wewnetrz nawet niewiem po co o tym pisze.. ale podjelam wazna decyzje, postanowiłam zaplanować swoją smierć, dzis bedzie mój ostatni dzeń, życze Wam wszystkich aby nikt z was nigdy nie czuł tego co ja czuję w tym momencie, Trzymajcie się.

Gość 52352
a dlaczego się wyprowadza? Czy nie masz pracy?

Gość a co z przyjemnością
pisania bzdur na forum?

Gość Paranojaaaaaaaaaaa
Mam prace, niewiem czemu sie wyprowadzil, poprostu ot tak.. stwierdzil ze chce do swojego domu, pisanie bzdur na forum było przyjemne z racji tego ze jestem zmuszoan siedziec w pracy jeszcze 3 godziny to wlsnie korzystam z resztek tej przyjemnosci, jednakze to co pisze nie jest bzdurą, w kazdym razie, nie ma sie co dluzej zastanawiac, wniosek jest jeden - This is the end...

Gość 52352
oczywiście że byłoby Cię stać na np. wynajęcie pokoju u kogoś. Albo weź wspólokatora do mieszkania w którym mieszkasz. Ale jak to, nic nie wskazywało że między Wami jest źle, tylko po prostu powiedział że się wyprowadza?

Gość 81037
szukaj na szybko następnego FRAJERA :o

Gość Nie rób tego
Paranojaaaaaaaaaaa ja bym Cię przygarnął :) jestem sam mam 29 lat i jest mi bardzo ciężko (rozpadł się mój związek...).

Przygarnij Ją i razem wyskoczycie z 4 piętra , będzie cool :))) Boszsz, dlaczego ludzie są takimi bezmyślnymi egoistami ? Dostałaś życie w prezencie i na forum wypisujesz bzdury? Ta ważna decyzja to samobójstwo ??? Leczyć się powinnaś i to ostro i od zaraz . Szukasz wsparcia ? Dlaczego próbujesz obwiniać ludzi o swój chory umysł ?