Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Za niecałe 3 godziny muszę wyjść z chałupy!

Polecane posty

A leżę jeszcze w łóżku :( jest mi zimno,a na dworzu minus 3 .... nawet nie mam ochoty sie stroić, ani czesać...a muszę, bo spotkam CMM i bede miec cwiczenia, a moja grupa to najlepsza grupa pod wzgledem urody i nie mogę za bardzo odstawać :( mogłam wspolpracować z przecietną+pasztetem a wybrałam CMM(super mega ciacho) + ładna laska przy nich czuje sie strasznie oni są tacy piekni a ja taka brzydka 😭 :(

Gość qwerty ytrewq
Obys wpadla pod tramwaj :o🖐️

Ale pomyśl za to, jak oni muszą się wtedy przy Tobie dobrze czuć; pewnie nie mogą się doczekać spotkania :classic_cool:

Gość marnotrawna Teresa
...i o ile wczesniej niz ty musieli wstac coby sie na takie bostwa zrobic :classic_cool:

z tym tramwajem możliwe całkiem,bo bywam w okolicy gdzie jeżdżą :) nie wiem czy tacy piękni ludzie mają kompleksy, oni nie muszą sie dowartoscowywac przebywaniem z brzydalami :(

Gość rechot nagiego śmiechu
Na DWORZE! Głupia ciotko! I nie ma takiej możliwości, żeby twoja grupa, była przodująca "z urody", bo ty zaniżasz średnią w sposób spektakularny :p

no ten chłopak to raczej nie musi sie robić na bóstwo :D może włosy układa, bo ma takie stojące, ale tak to chyba nie ma makijażu chciałabym wyglądać jak on...😍 zostałabym narcyzem,automonoseksualistą :(

nie wiesz jak wygladaja pozostałe osoby z innych grup... w każdym razie, co żem chciała waznego Wam przekazac - wczoraj oglądalam w nocy na polsacie wróżkę Salomeę i ona powiedziała,że jest rodowitą Warszawianką i miedzy telefonami od desperatów opowiadała o wystawie monet na jakiej była wPalacu Kutlury zayebiscie nie? :)

w zasadzie wkurzało mnie,że ludzie dzwonią i przerywają jej barwną opowieść i to akurat w momencie gdy zaczęła opowiadać o...monetach z dziurą! czy pieniadze z dziurą są gorsze? podobno wybrakowane, tak ludzie myślą, a gdzie na świecie jest bilon z otworem?

Gość rechot nagiego śmiechu
idź już na te zajęcia :D

Gość tadam!
To żoneta. Ni to żeton, ni to moneta.

zrobię listę czynności do wykonania przed wyjściem : - przygotować odzienie - wypastować buty - wyprostowac wlosy i wysuszyc - uczesac - nasmarować się tłustym kremem - umyć zęby - spakowac plecak i sprawdzić czy w piórniku jest wszystko - wytrzepać kapcie z worka na buty zmienne - użyć dezodorantu pod pachę - użyć perfuma - użyć roll-ona do twarzy - wypacykować się - wypomadować - wymodelować figurę na 2 godziny przed wyjściem :O -poćwiczyć - odrobić pracę domową :O

Gość marnotrawna Teresa
moneta to rodzaj rzenski zeton - meski wiec jesli ma dziurke to chyba logiczne ze moneta :o

Nie zapomnij o drugiej pasze (no chyba że masz taki system, raz traktujesz dezodorantem jedną, a innym razem drugą) :classic_cool:

Gość tadam!
Ustaliliśmy już, że żoneta.

Gość marnotrawna Teresa
z rana :D

z popołudnia :) a własnie mam jeszcze jeden życiowy problem - telefon - bateria - 26 % i mogę ładować jak spadnie poniżej 20% i od razu do 100...a mam nierozładowany jeszcze :(

nie jesteśmy jeszcze na takim etapie znajomości żeby do siebie dzwonić :( poza tym nie mam karty SIM w tym telefonnie :D używam go tylko do internetu :O :( (jakie to żałosne 😭 :( :( :O )

fajansiarz czy Ty i Pśp to jedna osoba? :classic_cool: bo zauważyłam dziwną koincydencję,że jak ona jest niemiła dla mnie to Ty też :) co do fejsbuczka - nie używam :O

Gość Detektyw z Torunia
Dobrze, że napisałaś. Będę cię śledził, zrobię mnóstwo fotek i umieszczę na kafe :O

to już za niecałą godzinę! :O możesz mnie śledzić :) bedzie mi raźniej na niebezpiecznych uliczkach pewnej dzielnicy :classic_cool:

Gość ixyyyyyyyyyyy
odsniezam, odsniezam studiujesz wieczorowo? :o