Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MANIA8

POTRZEBUJE PORADY I POMOCY!!

Polecane posty

Gość MANIA8

Od zawsze mialam problem z wyproznianiem i czasami pojawaial sie mala ilosc krwi, ale ostatnie czasy tej krwi jest wiecej, pozostaje ona na papierze. Nie ma jej natomiast w stolcu. Czy sa to hemoroidy czy jeszcze cos innego? Jak szybko trzeba sie zglosic do lekarza? Jestem teraz za granica i ciezko mi isc do lekarza od razu, dlatego pytam. Prosze o szybkie odpowiedzi!

Gość opolanka234
wyjada tacy zagranice bo tam tak dobrze i bogato to se radz sama lekarzy tam nie macie?????????????????????? :O

Gość MANIA8
jezeli czlowiek probuje sie nauczyc nowych rzeczy i jezyka to wyjezdza przewaznie zeby bylo latwiej. a lekarze sa lecz z moim jezykiem jest nie zbyt dobrze.dlatego prosze o pomoc, a jezeli nic nie wiesz na ten temat to dziekuje, nie musisz sie wypowiadac

Gość MANIA8
Dodam jeszcze, ze mam czeste bole brzucha, tak jakby tam gdzie wyrostek, a gdy np jade samochodem i mam podgrzewane siedzenia to mnie boli bardziej. Czy to jest zwiazane z tym ?

jak najszybciej idz do lekarza. Takich rzeczy nei mozna lekcewazyc. moze to byc jakas choroba. Krew podczas wyprózniania nie wrózy napewno niczego dobrego.

Gość kurde no wiesz
stawiam na żylaki lub mikropęknięcia przez zatwardzenie

Gość a niby skad mnie znasz?
na odleglosc ci nikt nie poradzi - obecnosc krwi w stolcu moze swiadczyc o naprawde wielu chorobach - mniej lub bardziej poważnych. jesli jest świeża( jasnoczerwona) prawdopodobnie pochodzi z koncowego odcinka jelita -hemoroidy lub drobne pekniecia zwiazane z wyproznianiem jak juz ktos napisal, albo drobne podrażnienia- guzki występujące w pzrewlekłychj chorobach jelit i czasem prowadzacych nawet do raka. gdyby twoj stolec byl z domieszka starej ( przetrawionej ) krwi i mial kolor smolisty swiadczyłoby to o krwawieniu w górnym odcinku ukladu pokarmowego - od żołądka w dół. tak czy inaczej jest to niepokojący objaw. tym bardziej,że piszesz o bólu brzucha w jednym, konkretnym miejscu . pierwsza rada - zmien diete i to drastycznie - tak,zebys sie spokojnie i bez wysilku wyprozniala - a w pierwszej wolnej chwili i dostepie do lekarza - wizyta.

Gość Arion
Witaj Mania8. Dolegliwość która Cię męczy powoduje promieniowanie bólu do brzucha, stąd twoje podejrzenia czy to coś gorszego od hemoroidów. Krew która się pojawia pochodzi z pękniętego naczynia w obrębie odbytu. BÓLE takie trwają około tygodnia, później swędzenie gojącego się hemoroidu. Ból ten nasila śię podczas siedzenia. Gdy masz możliwość ,kup sobie Posterisan ,napewno złagodzi dolegliwość. Lekarz , konieczny gdy krwawienie nie ustąpi, ale to napewno się stanie. Pozdrawiam A rion bioenergoterapeuta.

Gość heja heja heja
zbadaj sie w kierunku pasozytów.