Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balerina :)

prawko ! jak zdac ?

Polecane posty

HEJ ! Mam egzamin naprawko za miesiac i strasznie sie stresuje , goni mnie czas no i nie ukrywam kasa :( jakies porady ?

Gość musisz posmarowac
..

Gość musisz posmarowac
oczywiscie cipke posmaruj dobrze, bo jak chcesz dac musisz sie ostro wypiac na ciemnym parkingu :classic_cool:

Gość rumcejs kafeteryjny
ubierz dekolt tak zeby stanik wychodzil i jak bedziesz wsiadac tak podwin kiecke zeby majtki bylo widac

Gość ;wieofjowefihewfoih
jak bedziecie jechac to sie gdzies zatrzymaj, zlap egzaminatora za krocze i dalej to juz wiesz....

Gość casa Blanca
a drobne czy papierówki za tobom lecom?

Gość rumcejs kafeteryjny
a najlepiej to nie ubieraj ani stanika ani majtek

fajnie sie mowi , ale ja na serio mam stres jak widze jak oni oblewaja w tym jebnietym kraju

tylko grube przyjmuje. bez przesady, nie daje dupy za drobne :o

1) wyluzuj się, najgorsze co może cię spotkać to niezdanie 2) jak będziesz wracała, to pełne skupienie, masę błędów ludzie robią jak już myślą, że zdali

Gość mam opmmysla
zrob kolesiowi loda i na pewno zdasz :classic_cool:

nie mam jak wreczyk koperty bo sa kamery ! A to podobno gowno teraz daje bo oni maja tyle kasy z tym oblanych ze te kopety nie sa im potrzebne

Gość albo zostaw slad slimaka
na siedzeniu

Gość ej noooo
powaznie mowie, wez mu obciagnij czy cos, albo chociaz sie ubierz mega seksownie. gorzej jak na babe trafisz albo pedała.

akronim a masz zdane ? ja przylatuje do polski zeby zdac wiec mam wiekszy stres , sama nie wiem po co sie w to poakowalam , nie zdawalam sobie sprawy ze tak ciezko tu jest zdac

tak i często jeździłem ze znajomymi na egzamin (podobno odstresowuję), więc widziałem wiele przypadków niezdania i rozmawiałem z oblanymi

ja juz raz oblalam na dniach kolejne podejscie a oblalam z wlasnej glupoty bo slonce mi swiecili i nie zauwazylam czerwonego swiatla tes sie stresuje ale na egzaminie nie docieralo do mnie ze mam egzamin dopiero jak mi zachamowal ... a bylam bliska zdania bo krotko jedzilam ale juz prawie wszystko mialam zaliczone

ja z niemiec tez do pl jedze na egzamin wiec mam nadzieje ze teraz zdam za 2 podejsciem

ha pojedz ze mna ! ja oblalam 2 razy ale z mojej winy wiec nie biore tego jako porazke bo raz zaraz po teoria mialam jazde , teorie zdalam ale miala godz cwiczyc luk przed egzaminami ale zapomnialam dowodo i musialam wracac do chaty , wiec tylko zdalam teorie .2 raz dali mi inne auto mimo ze prosilam o takie na jakim sie uczylam to mnie koles wysmial i zrobilam luk i na recznym mi zgasl . no wiec za 1wszym razem to bajka , bo moja wina , za drugim koles byl wredny dla mnie . mam stres na maxa i bilet kupiony juz na samolot :(

Gość kawusia0155
Ja będę zdawać 5 raz w Kielcach;/ Bądź skupiona do momentu aż ci nie wyda świstka z wynikiem POZYTYWNYM.Ja byłam pewna wracając już z powrotem do WORD-u,i widzisz jak na tym wyszłam.Tak że pewne skupienie:)życzę powodzenia :)

Gość a ja w Kielcach zdałam za 1:)
i teraz śmigam własnym autkiem, po Kielcach i nie tylko :) A zdawałam w maju:)

ja zdaje w bydgoszczy to wszystko zalezy od opanowania i od tego na kogo sie trafio bo mozna jezdzic db a i tak obleja ja trafilam na faceta ktory bez powodu by mnie nie oblam bo sam kilka razy gadal co ja zrobilam i jak ja to zropbilam a na konie zebym sie nie zagapiala nastepnym razem jesli teraz bym na niego trafila to bym byla szczesliwa ale to sa male szanse niestety ten egzaminator nawet mi podpowiedzial jak maske otworzyc bo sie motalam inny juz by na mnie dziwnie patrzyl ze ciemna jestgem

to się uczcie, ponieważ w Kielcach fatalnie jeżdżą, co widać na "rondach"

to się uczcie, ponieważ w Kielcach fatalnie jeżdżą, co widać na rondach

ja zdaje w bydgoszczy to wszystko zalezy od opanowania i od tego na kogo sie trafio bo mozna jezdzic db a i tak obleja ja trafilam na faceta ktory bez powodu by mnie nie oblam bo sam kilka razy gadal co ja zrobilam i jak ja to zropbilam a na konie zebym sie nie zagapiala nastepnym razem jesli teraz bym na niego trafila to bym byla szczesliwa ale to sa male szanse niestety ten egzaminator nawet mi podpowiedzial jak maske otworzyc bo sie motalam inny juz by na mnie dziwnie patrzyl ze ciemna jestem

Gość weronikaa;;;
ja zdałam za 6 razem więc wyluzuj:P wszystko przed tobą:)powodzenia

no a dla mnie koles byl wredny na maxa bo to bym ostatni dzin co sie zdawalo na peugeocie a mi koles dal hyundai i jeszcze mowi ze jak cos nie bede wiedziala to mi pokarze ! A jakby mi mial cos pokazac to pewnie by mnie za to oblal. zrobilam luk ladnie za pierwszym razem i stalam i czekalam co mam dalej robic a on sobie z kims gadal na zawnatrz i gadal z 4 min , no to ja auto zgasilam i czekam , w koncu przyszedl kazal na gorke wjechac , zgasl mi na recznym i koles do mnie jak do scierwa mowi WYSIADAJ nie zdalas zdanie nie zmienie ! I mi wmawial ze mi zgasl juz na luku !!!!!!!!!!! i jak sie nie stresowac ! oni wszystko moga wmowic bo maja taka wladze nad kursantami !

szkoda tez ze nie moge sobie na taty aucie cwiczyc tak jak za granica mozna robic , bo jak mnie zlapia to mi zabiora teorie :(

to faktycznie wredy a to ze silnik wylaczylas to mog potraktowac jak by ci zgasl ale wiem ze to nie sprawiedliwe ja luk zrobilam za 2 razem bo za pierwszym jak pojechalam do przodu to sie w kopercie nie zmiesilam i wiedzialam ze nie mozna dojechac i nie wiedzialam co zrobic on stal na dworzu i sie patrzyl i sobie dojechalam pozniej wycofalam ladnie a on otwiera i nie zaliczone bo sobie pani dojechalam ale ma pani druga szanse pozniej w miesie kierunek mi sie wylaczyl i nie poprawilam a wzniesienie powiedzial ze mam sie zatrzymac wytlumaczyl mi co mam zrobic zebym zatrzymala sie przy wskazanym miejscu i ruszyla z recznego a jak ruszylam to powiedzial zeby sie na dole zatrzymala zeby mogl kurtke zdjac i wsadzic do bagarznika naprawde tacy instruktorzy powinni byc a na nastepny egzamin stalam 4 h zeby sie zapisac

Gość dgtrfdfhgdsfgbsd
1. witajac sie z egzaminatorem USMIECHNIJ SIĘ 2. pamietaj o zakazach stopach i tych ZASRANYCH LINIACH NA DRODZE przy stopach 3. Ja z egzaminatorem rozmawiałam, tzn bardziej prowadziłam monolog :D (np. 'o dziecko stoi muszę teraz byc ostrozna :) ) to był starszy gosciu ok 60 i wiedziałam ze dla niego bedzie najwazniejsze to ze muszę jezdzic bespiecznie. 4. opanuj stres (neopersen 'nie otumania' :D ) 5. zasada w głowie: 'nie takie tumany zdawały, najwyzej obleje i nastepnym razem zdam' POWODZENIA