Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balerina :)

prawko ! jak zdac ?

Polecane posty

jak cie zlapai to dostaniesz zakaz na 2 lata robienia prawka ja na dniach zaczne sobie tu cwiczyc w niemczech tylko jak zmienimy autko bo te ma pl blachy wiec policja moze sie zorientowac ze cos nie tak jak bede wkolko po osiedlu jedzic

o jesus !!!!!!! 4 godz ????? masakra ! to jak taki fajny to czemu u niego nie zdalas ? ja tego pierwszego mialam fajnego ale jak sie nie umie to nie ma jak zdac a ja po prostu nie umialam wiec sie tu przyznaje , ale ten 2gi to tylko w pysk mu dac na koniec sam by sie pewnie nie zdziwil ! ha a byl w polsce taki przypadek , ze kursant pobil egzaminatora w tv mowili haha

a jak oni sie pytaja czy wiesz jak wyglada egzamin to lepiej mowic ze tak czy ze nie ?

Gość kawusia0155
Ronda w Kielcach są przecudne chodź nigdy nie miałam z nimi problemu:)nie ten to inny raz:) W końcu przecież zdam : )

to zalezy czy wiesz moj mowil ze jak nie uslysze gdzie mam jechac to nie mam sie bac zapytac i wszystko 2 razy powtarzal a nie zdalam z wasnej winy bo slonce swiecilo opuscilam sobie daszek troche jeszcze pojechalam i bylam na takiej ulicy gdzie moj nauczyciel zawsze kazal mi jechac jednym kolem po torach zeby wiedziec gdzie na srodku stanac zeby przepuscic z naprzeciwka i na tam sie skupilam i wogole sygnalizatora nie zauwazylam bo daszek mi zaslonil on zachamowal i palcem mi pokazal ja sie wychylilam i zobaczylam czerwone

haha no , ale chociaz sprawiedliwie cie oblal , ten moj pierwszy tez a ten drugi jakis pajac byl , boze zebym tylko na niego nie trafila , ja zdaje w Przemyslu

Gość mikorasoo
by zdać prawko trzeba umieć jeździć a prawdą jest,z ę większość nauk jazdy bierze kasę i ma w dupie czy się delikwent nauczy czy nie. Takie są skutki jak się wybiera najtańszy kurs.

ja wybralam najszybszy kurs bo mi na czasie zalezalo i luku uczylam sie 2 dni przed egzamniem w innej szkole i parkowania rownoleglego tak samo wiec dziwie sie ze na luku nie oblalam ale nie moge mowic bo w szkole tez sie troche nauczylam

mnie akurat fajny koles uczy , kolega mojego wojka wiec mysle ze chce mnie nauczyc :)

aniolek a ty kiedy masz egazmin ?

Gość mikorasoo
Instruktor fajny nie gwarantuje, że nauczysz się jeździć.

ale ja sie czuje spoko w aucie , nie panikuje , nie gasnie mi , musze pocwiczyc parkowanie to wiem bo zapomnialam troche bo nie jezdzilam 3 miechy no i ten reczny mnie przeraza :(

Gość a ja nie zdałam już 4 razy
w Kłodzku :O wszystko przez stres... jak jeżdżę z instruktorem to jest ok, a na egzaminie ze stresu głupie błędy robię... a to bez świateł na miasto wyjechałam, pierwszeństwo wymusiłam, raz na łuku... teraz muszę sie znów zapisać i aż mi słabo jak pomyśłę, że znów nie zdam... najbardziej kasy mi szkoda :o

tez jezdze spoko nie stresuje sie na miescie i nawet nie mysle za duzo samo jakos to idzie i chyba dobrze bo zadko mi koles mowi ze cos zle , a wsiadam na egzamin i jak widze tych zjeb..ow z tymi notesami to mi slabo :(

a jakbym wiedziala ze tak kosza w polsce to bym w irlandii zdawala , chyba sie przeliczylam :(

Gość baletnica :)
a da sie tak jeszcze ?

Gość gfhtt65
Tak czytam wasze wpisy i aż mi się morda cieszy że mam ten egzamin za sobą i od 8 lat kieruję szczęśliwie samochód :) Ale tak czytam i nic się nie zmieniło, te same odpowiedzi ludzi, te same pytania, taki sam stres i emocje jak za moich czasów :) Powodzenia życzę i pozytywnych wyników !

Gość baletnica :)
do gfhtt65 NIE DZIEKUJEMY ps. ile razy podchodzilas ?