Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka13

głuche telefony, co zrobić?

Polecane posty

Gość aniulka13

witam, mam takie problem, od jakiegoś dłuższego czasu ktoś do mnie dzwoni z numeru prywatnego bądź nieznanego, najpierw telefony były głuche, myślę może jakieś pomyłki do czasu aż nie zaczęła lecieć muzyka, połączenia trwały tak około minuty, na chwile był spokój do czasu aż znów zaczął dzwonić tym razem słyszy hmmm odgłosy jęczącej kobiety podczas sexu, raz zadzwonił i tak jakbyśmy rozmawiali ale on hmmm pisał w komputerze teksty które czytał lektor, i znów przerwa do czasu. Sama nie wiem co mam zrobić. Może to tylko głupie wygłupy ale trochę zaczynam się denerwować. Powinnam to zgłosić??? Proszę o pomoc.

Gość t-mobile uuuuuuuuuuu
Zadzwoń do bok swojego operatora, może Ci coś poradzą.

Gość dfdfdfsdfsf
Zarówno w Orange, jak i w T-Mobile możesz prywatne numery za darmo zablokować w sieci.

Gość aniulka13
odrazu mówie nie zmienie numeru nie moge, a co zablokowania to myślałam o tym ale bym wolała dowiedzieć się kto to jest, bo istnieje taka opcja że ta osoba mnie zna i wie dużo rzeczy

Gość zegda
przy pierwszym takim telefonie wypowiedz głośno i dobitnie, że sprawa wraz z bilingami została zgłoszona na policje jako nękanie. Jeśli się nie uspokoi to faktycznie tak zrób.

Gość aniulka13
dzieki i chyba tak zrobie bo zaczynam się troche bać...