Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze trzeźwy

jak zostać alkoholikiem?

Polecane posty

Gość zawsze trzeźwy

co zrobić żeby zostać alkoholikiem? chcę zacząć pić duże ilości alkoholu ale jakoś mnie nie ciągnie do tego, czuję właściwie wstręt.

Gość zawsze trzeźwy
może wyjaśnię, jadę za granicę do kumpli, a tam się piję bez umiaru. nie chcę odstawać od reszty, bo będę tam 2 lata, chcę zarobić.

Gość zawsze trzeźwy
chciałbym mieć już wprawę zanim wyjadę. od czego mam zacząć, najpierw piwo pić czy od razu wódę?

Gość zawsze trzeźwy
chcę zarobić, ale chcę żeby między mną a kumplami nie było żadnych problemów, wiem że jak nie będę pił to długo tam nie posiedzę. kumple tacy są, nie akceptują kogoś kto nie robi tak jak oni, oni nie mają rodzin, są wolni i prowadzą szalone życie jak to określają, ja bym chciał wytrzymać tam 2 lata i wrócę.

A ty myslisz ze na zachodzie alkohol leci z kranu,albo chcesz wszystko co zarobisz przepic? Jesli tak to sobie podaruj ten wyjazd. Jestes pewien ze mozna ich nazwac "Kumplami" skoro akceptuja cie tylko po pijaku?

Gość zawsze trzeźwy
zależy mi na pracy przede wszystkim, są moimi kumplami i dlatego będę miał pracę i gdzie mieszkać, i to dosyć tanio, więc chcę pić żeby chociaż jakoś być im wdzięcznym za wszystko. pewnie że na co dzień w polsce jakbym miał się z nimi kumplować to bym wybrał rodzinę i dał sobie spokój z nimi i z piciem.

Gość onajhiuqedfn
dziecko ile ty masz lat ?

Gość zawsze trzeźwy
14. ale muszę zarobić na rodzinę