Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeerażony..

czy możemy mieć dziecko?

Polecane posty

Gość przeerażony..

witam kilka dni temu dokładnie w nowy rok, uprawialiśmy seks z moja dziewczyna oboje mamy po 17 lat w tym roku kończymy 18.. Był to nasz pierwszy raz, tylko, że ja byłem pijany i średnio ogarniałem.. Zabezpieczyliśmy się, ale pierwszy raz odwrotnie, ze tak powiem założyłem tzn próbowałem założyć prezerwatywę, ale zorientowałem się, że źle i założyłem ją poprawnie, tzn szczerze to nie wiem czy dokładnie wypuściłem powietrze i teraz boje się, że mogłem ją uszkodzić zakładając odwrotnie, albo, że uległa uszkodzeniu podczas wkładania boje, się że będziemy mieli dziecko,ona strasznie panikuje(przez to może jej się opóźnić okres, ja jej nie straszę, ale sam też się obawiam, ponadto gdzieś wyczytałem, że po 3 dniach kobietę bolał brzuch a był to zagnieżdżający się zarodek.. ona miała ok 9 dnia cyklu, a ja nie doszedłem, albo już sam nie wiem bo zmyliły mnie plamki na bokserkach, ale czy to może być preejakulat? odchodzę od zmysłów, czy ktoś miał podobny przypadek, albo czy jakaś dziewczyna zaszła w ciąże od preejakulatu? wiem jedno po pijaku to się dzieci robi i już nigdy seksu po alkoholu, ani niczym innym odurzającym..

Gość ememe
po pierwsze niech sie dziewczyna uspokoi bo stres opóźnia okres :)

Gość przeerażony..
wiem ale ona bardzo sie martwi ja z reszta tez.. nigdy po pijaku!

musi sie odprężyć, daj jej kalendarz, niech imię wybierze, to się wyluzuje

Gość ememe
skoro nie doszedłeś i mieliście w dodatku gumke to wszystko powinno być ok ,trzeba byc dobrej myśli :)

Gość Unicorn madafaka
autorze :) A skąd my mamy wiedziec czy ty doszedłes czy nie ? Czy gumka pękła czy nie? skoro Ty sam nie wiesz? zastanow sie czego chcesz od nas. Jak w niej doszedles to moze byc w ciazy a jak nie to nie. Tak czy siak niebawem się dowiecie a czasu juz nie cofniesz. I tyle.

Gość przeerażony..
zastanawialismy sie czy wgl przebilismy sie przez blone ale sadzac po pojawieniu sie krwi i tym, że ja bolał dół brzucha, ale czy np. jak macie owulacje to boli was jajnik? ja sie nie znam, a jej już nie chce straszyc co tam w necie pisza, bo i tak ciagle gdzies slyszymy o dzieciach jakis obled, wydaje mi sie ze nie powinna byc w ciazy ale juz roznie moze byc..

Gość przeerażony..
ja wiem, ze nikt nie jest prorokiem ale czy ktos sie kiedys spotakał z taka sytuacja, że od samego preejakulatu dziewczyna zaszla bo ja juz sie wszystkiego obawiam.

Gość dziki chomik
myślę, że to będę pięcioraczki :classic_cool:

Gość Unicorn madafaka
od preejakulatu nie zajdziesz w ciąże. Mozesz przeczytac ze tam są plemniki i tak dalej i mozesz slyszec o roznych paranojach , ale one są słabe. Musisz sobie uswiadomic że w pełnej dawce spermy, znajduje się tyle plemnikow ,a tylko jeden jedyny jest silny i zdolny do zapłodnienia. I to nie zawsze, Więc tym się nie stresuj bo gdyby tak było to wszyscy byli by w ciazy. Tak nie jest. Jesli w niej doszedles to mozliwe ze będzie w ciąży, jesli ni doszedles to na pewno nie jest :) Nie martw się na zapas i nie wkrecajcie sobie ze jest w ciązy, niech kupi sobie test najlepiej i za jakis czas zrobi. Podczas jajeczkowania kobieta moze czuc ze jajnik pracuje, ale nie musi. Jedne nic nie czują, inne cos tam kłuje. Jajnik sam z siebie tez moze kłuć, może boleć flaczek jakis obok a juz sie bedzie wydawalo ze to jajnik. Daltego nie mozna na podstawie takich obserwacji ustalic czy ona moze byc w ciazy czy nie :) Zwlaszcza w tak krotkim czasie !! :) Ale jak sobie zacznie wkręcac, to nawet kopanie dziecka poczuje w 1 miesiącu :D Dlatego wyluzujcie :)

Gość wtf?!**
owulacja wystepuje na 14 dni przed pojawieniem sie krwawienia miesiecznego. moze poczas owulacji wystepowac bol, w podbrzuszu lub czesci prawej lub lewej strony. towaryszy temu sluz najlepszej jakosci, ktory da sie wycigaac w dlugie nitki. plemniki w org. kobiety moga przezyc ok. 5 dni, a najlepsze egzemplarze nawet 7. Nawet jesli wiec podczas seksu, ona miala dni nieplodne lub ich koniec, to w ciaze zajsc moze ( jako ze plemniki zyja dlugo) pod warunkiem, ze spuscil sie w niej.

Gość Unicorn madafaka
Poza tym kobiety w ciąży ktorej nie planowały zazwyczaj dowiadują się o niej w 6 tygodniu. Wtedy dopiero zaczyna się cokolwiek dziać. Nie mowie ze u kazdej ale u 90 % :) I rada na przyszlosc- nie rob tego wiecej, nie bzykaj sie po pijaku albo niech panna idzie po tabletki i bzykaj do woli, bo sam widzisz ile z tego stresu :)

"a tylko jeden jedyny jest silny i zdolny do zapłodnienia" ciekawa teoria, choć z gruntu błędna, bo niby po co zdrowy organizm produkowałby miliony pelmników (fakt o różnych "funkcjach"), ale poz za jednym same "niewypały"?

Gość Unicorn madafaka
wtf?!** - dokladnie samemu nigdy nie okresli się płodnych lub nie zwlaszcza w tym wieku. Kazda kobieta podczas jajeczkowania moze czuc sie inaczej. Ja np. nei czuje nic i zadnego sluzu nie ma, wiec wiesz, nie ma co uogolniac bo biologie kazdy ma nieco inną mimo iz mechanizmy pracuja tak samo.

Gość i tak to bywa
gorzej, ze po pijaku sie malo pamieta, jak to mowia po pijaku dzieci robia a nie sie ruchhhaja

Gość Unicorn madafaka
akronim, nie wiem Ty mi odpowiedz. W męskiej spermie mozna znalezc do 250 mln plemnikow/ml wiekszosc to cieniasy ktore robią tłok ;) Częśś nawet przez szyjkę macicy nie przejdzie, a reszta ginie po drodze. Czasem facet moze sie spuszczac codziennie ale jak ma za slabą sperme i same cieniasy i brakuje tego jednego jedynego superplemnika, to nie zapłodni.

Gość katarinjkaaaa
autorze powiedz szczerze- nie wstyd Ci mieć dziewczynę która daje dupy po pijaku i to jeszcze w taki sposób, na sylwestrze? ja bym ją rzucil, miec kurwe za dziewczyne to wstyd

Gość lord Vader123
w sumie racja ze dziewczyna puscila sie po pijaku i to sowj pierwszy raz szanujaca sie to ona nie jest

Gość Unicorn madafaka
katarinjkaaaa - dobrze ze Ty się nigdy po pijaku nie bzykałaś i taka święta jesteś :) Dobrze ze jeszcze są takie kobiety na swiecie. Bo mi się z mężem w zyciu zdarzylo.. ups, teraz powinnam zmienic nick na k...wa . :O :O :O :O

Gość katarinkjaaa
NIGDY nie kochalam sie po pijaku, NIGDY na zadnej imprezie, NIGDY w pokoju obok innych ludzi. i to nie jest swietosc ale szanowanie siebie.Co do meza- no coz, jestescie malzenstwem i skoro razem tak poszaleliscie to wasza sprawa, ale naprawde uwazasz ze dziewczyna i chlopak po pijaku to szalenstwo?? obydwoje sie zeszmacili a chlopak zniszyl jej pierwszy raz

Gość moniustoja
katarinkaaa czy jak tam ci- i bardzo dobrze ze sie szanujesz bo seks po pijaku to scierwo i ci co to maja za soba sobie wkrecaja bo co innego maja mowic ze bylo zajebiscie i wspaniale i ze sie nie zeszmacili? ja bym rzucila nie tylko takiego faceta ale i dzewczyne co by dala po pojaku, kurwy jedne

Gość Unicorn madafaka
jak poznalam męża lata temu to nasz pierwszy raz byl pod wplywem. Kazdy robi jak uwaza, skoro jej to odpowiadalo... hm.. a moze ona byla tak samo nawalona. Jesli tak to spoko, ludzie mają po 30 lat i czasem takie rzeczy robią a potem sie martwia czy przypadkiem w ciazy nie jest. taak taak... ale rozumiem roznice.. autor ma nascie lat i wiadomo ze sam nie wiedzial co robi..

Gość przeerażony..
Unicorn madafaka dzieki Ci wielkie, zal mi tych ludzi co tak mowia.. fakt moze i nie powinnismy robic tego po pijaku ale samo tak wyszlo, oboje bylismy wypici i tak sie zdarzylo a nie inaczej, jestesmy ze soba juz ponad 2 lata wiec to dlugi okres czasu, gdybym chcial przeleciec jakas dziewczyne ot tak po alko to nie byloby probelmu wystarczyloby sie tak powiem juz "zakrecic" oboje sie szanujemy a okolo 20 %% pierwszych razów nie jest w zupelnosci na trzezwo, a ze tak sie stalo no to juz niestety, teraz na pewno nie bedziemy chcieli robic tego po pijaku.. wiec nie rozumiem troche najazdu innych no ale kazdy tam uwaza jak uwaza to juz nie mi w to wnikac, mimo wszystko bardzo dziekuje i czekam co bedzie dalej.. a TY Unicorn madafaka jestes naprawdę bardzo inteligentna osoba, bo ja spodziewalem sie po tym poscie glownie wlasnie obrazeń ze strony innych,bardzo dziekuje i pozdrawiam.

Gość katrina....l
na 100% nie jest w ciązy. plemniki mągą byc w plynie i śluzie mimo że nie było wytrysku ,ale mieliscie gumkę ,nie pękla więc jest ok.nawet ubrana na lewa strone byłaby ok.uprawialiscie sex w sylwestra więc dla wewnętrznego spokoju niech twoja dziewczyna zrobi test ciązowy,w aptece kosztuje 15 zł nazywa się BOBOTEST jest najskuteczniejszy ,wykrywa ciazę juz w 6 dni po zapłodnieniu.jest wiarygodny.warto miec zawsze w domu tabletkę escapelle,tak na wszelki wypadek,niech sobie leży ,bo wiesz mi gumki pekają..póki co nie martw sie z tego co piszesz ,twoja dziewczyna nie jest w ciązy.