Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakkkk

Mamie nie spodobał sie moja fecet...

Polecane posty

Gość brakkkk

Poznala go, pozniej mi powiedziala ze na zdjeciu wygladal lepiej ze jest wstydliwy a facet powinien byc do tanca i do rozanca, ze jest gburem bo w towarzystwie nawet sie nie napije ani nie rozkreci towarzystwa ze powinien byc elegancki (nosic koszule) itd ze moi byli byli fajniejsi-pzykro mi z tego powodu. Ktoras z was miala podobna sytuacje?

Gość prakrotf
Jest gburem bo się nie napije??????????? Przepraszam, ale Ty masz mamę alkoholiczkę?

Gość brakkkk
ona nie pije, ale chodzi jej o jakies okazje.

Gość prakrotf
Powiedz mamie, że jest sportowcem i dlatego nie pije. Ale oburzenie, że ktoś nie pije jest oburzające. Najlepiej gdyby chlał i moją córunię bez przerwy lał...

Gość brakkkk
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Gość brakkkk
"Powiedz mamie, że jest sportowcem i dlatego nie pije." Bo tak wlasnie jest. Ten u gory to podszyw.

Gość stszał w potylice
kalemu ukraść krowa - źle? :classic_cool:

Gość prakrotf
Moja diagnoza jest prosta- masz fajnego chłopaka i dziwną mamę

Gość brakkkk
zawsze, jak do mnie przyjdzie to wykonuje podskoki z jednoczesnym klaśnięciem powyżej głowy, czyli tzw. pajacyka

Gość fan anitki
:D

Gość brakkkk
prakrotf to pierwszy facet ktory jet tak w porzadku wobec mnie, powinna sie cieszyc, a jest inaczej. za to chwali bylych ktorzy byli nie fair wobec mnie. PODSZYWOM DZIEKUJE.

Gość rights
Bo dla kobiet dziś zaletą staje się wadom a wadą zaletą.

Gość Aparat007
Wiecie Co. znam taki przypadke ze matka jest dumna z tego ze jej corka ma faceta ktoy chleje, pracuje na budowie fizycznie, i jezdzi po pijaku. Stracil juz prawko za alkohol, ale tamta nadal jest podjarana. A ktos jej powiedzial kobieto czy Ty zdajesz sobie sprawe ze on wozi twoja corke, a ja bedzie mial wypadak to co wtedy ? Ona na to wczesniej nie wpadla, ze alkohol + samochod =smierc. swiat schodzi na psy.

Gość Aparat007
@brakkkk twoja mam nie jest alfa i omega. Spojrz na jej zycie obiektywnie i stwierdz czy tez chcez tak zyc jak twoja matka ? Zyj swoim zyciem dokonuj swoich wyborow, matka nie ma tu nic do gadania. Jelsi chlopak jest wporzadku wobec Ciebie to tylko na plus. powodzenia

Gość brakkkk
Aparat007 Na pewno nie chcialabym miec takiego zycia jako ona. Dziwie sie,ze chce sie wtracac w moje zycie, a sama dokonala zlego wyboru partnera zyciowego. Ona ma swoj ideal dla mnie:facet elegancki, odwazny, niewstydliwy, rozgadany, ideal pod wzgledem wyglądu, towarzystki itd itp...

Gość brakkkk
Jesli chodzi o wybor facetow u innych kobiet to nieraz mowila "ona to ma brzydszego itd,ale dobry dla niej", a do mnie pretensje.