Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatka :)

problem intymny pomocy ! :))

Polecane posty

Gość nastolatka :)

Witam.Jestem tu nowa dlatego proszę o wyrozumiałość :)Od mniej więcej tygodnia zaczełam mieć straszny ból odbytu przy wypróżnianiu,potem zaczeła pojawiać się,a teraz mam uporczywy swiąd,chodzenie do szkoły to dla mniej masakra to tak mnie czasami swędzi.Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale do tego zaczełam miec zółtawy śluz,leje sie ze mnie po prostu.Sromy również czasami mnie swedza.Nie wiem co zrobić udać się do lekarza?ginekologa czy jakiego?:)

Gość mrrrrrr3241
jak ten śluz brzydko pachnie to możliwe , że złapałaś grzybicę . Może porozmawiaj z mamą , grzybicę mażna złapac nawet w publicznej toalecie. Ból odbytu -a nie masz zaparć? nic zlego się nie dzieje , spróbuj porozmawiać z mamą a jak nie to idż do apteki i poproś o globułki powaginalne na infekcje . Powodzenia i nie lam się

Gość mrrrrrr3241
dowaginalne sorry:)

Gość lu_ka
zacznij od lekarza rodzinnego, być może to jakaś infekcja... może być to uczulenie, albo coś z poważniejszych rzeczy. Mogłaś się czymś zarazić od partnera

Gość Unicorn madafaka
pewnie grzybica. Mozesz kupic sobie cos ala vagisil albo zel usmierzajacy bol w okolicach intymnych ale choroba dalej bedzie postępowac. Wiec bez pitolenia do lekarza :)

Gość ggrraazzzaaa
grzybica mało prawdopodobna prędzej jakieś zakażenie bakteryjne n ie chcę cię martwić, ale świąd odbytu jest czasem nie do wyleczenia lub ciągnie sie latami wpisz w google 'świąd odbytu' to pewnie się naczytasz o ludziach zmagających się z tym problemem sama kiedyś to miałam i trwało przez 8 lat nie szło spać ani egzystować przeszło sam nie wiem dlaczego, żadne maści nie pomagały