Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jfhfjgfligluyguygfkuyfkyufktyf

początki związku...to normalne?;

Polecane posty

Gość jfhfjgfligluyguygfkuyfkyufktyf

Witam Już tu wcześniej pisałam o moim zauroczeniu w przyjacielu, z którym razem studiujemy i spędzamy mnóstwo czasu razem. Otóż ostatnio wyznał mi, że się zauroczył i tak z naszej przyjaźni zrodziło się coś więcej i jesteśmy razem. Stąd jestem ciekawa opinii na temat naszych relacji.. jesteśmy razem od tygodnia, a w naszych relacjach nic się nie zmieniło wielce, na powitanie i pożegnanie przytulamy się, buziak w usta, czasem z języczkiem. A tak poza tym wszystko po staremu. Czasem chciałabym, żeby spontanicznie mi dał całusa jak się uczymy, przytulił...a raczej jest bardziej po przyjacielsku nadal. Wiem, że to początki, rozmawiałam z nim o tym, oboje stwierdziliśmy, że mamy problem z okazywaniem sobie uczuć, z powodu rozmaitych powodów zw. z naszą przeszłością i on stwierdził, że z dnia na dzień powinno być coraz lepiej, spontaniczniej, a poza tym że bardzo mu na mnie zależy i chciałby żeby nasza relacja rozwijała się powoli. Ja jestem bardziej otwarta na te czułe gesty niż on, choć tak jak mówię powitania i pożegnania są naprawdę czułe. Czy to normalne na początku związku? nie mam dużego doświadczenia w tej materii. Mogę jakoś wpłynąć na pogłębianie intymności między nami? czy jest ok i pozostawić to wszystko własnemu biegowi? Ta ostrożność wynika z tego, że traktuje mnie poważnie i nie chce niczego zepsuć czy to tylko takie wrażenie? jak myślicie? czuję się dziwnie, bo pierwszy raz weszłam w poważny związek z kimś, z kim znam się już od strony przyjacielskiej i nie wiem co o tym myśleć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować