Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaKXXXXXXX

Chlopak z Turcji i moje pytanie do Was.

Polecane posty

Gość MartaKXXXXXXX

Witam!!!! Może ktoś się orientuje jak to faktycznie jest z uzyskaniem wizy przez obcokrajowca. Moim chłopakiem jest turek staramy się o wizę, jednak z tego co nam wiadomo konsul ma prawo odmówić i to, że będziemy małżeństwem wcale nie musi w tym pomóc. Jednak tak sobie myślę jakim prawem ?? Bo przecież nikt nie może utrudniać nam pożycia małżeńskiego... Czekam na wasze sugestie, podpowiedzi, może ktoś z was był w takiej sytuacji?? Pozdrawiam

Gość abcabcabcabc
ja nie byłam w takiej sytuacji

Gość marta ze śląska
ja też nie

Gość kasiasuperkasia
no ja także nie byłam w takiej sytuacji więc ci nie pomogę ale przynajmniej napisałam ci że nie byłam w takiej sytuacji

Gość assadssad
heee za rok bedziesz dawala inne topiki, typu,, jak uwolnic sie od tyrana turka,,, zas jakas durna polka co turasowi cipy daje,, stuknij sie wglowe, przyjdziesz do rozumu ale bedzie juz za pozno!!!

Gość na szczęscie nie miałam
takiego problemu. Póki co nie jesteście małżeństwem , więc pożycia nie będzie wam utrudniał :))) bo małżeńskiego nie ma.

Gość agata z wrocławia
ja też nie byłam w takiej sytuacji

Gość kredka bambino26
Moze odmowic wizy jesli beda przeslanki, ze malzenstwo bylo zawarte wlasnie dla wizy. Poki co malzenstwem nie jestescie wiec uzyskanie wizy jest tez mniej prawdopodobne

Gość kredka bambino26
Poza tym mozesz wyjechac z nim do Turcji, nikt cie tu nie trzyma pod przymusem. Jest szereg wymogow, ktore musza byc spelnione zeby on dostal wize.

Gość galatasarayka
A służbę wojskową ten Twój askim ma uregulowaną? Bo jeśli nie to marne szanse. A jeśli ma wszystko ułożone to raczej powinien dostać jeśli będziesz jego sponsorką tu na miejscu. Na granicy też sprawdzają później pewne dane.

Gość MartaKXXXXXXX
w wojsku nie byl.

Gość ixyyyyyyyyyyy
nikt was nie zmusza do zycia w PL, wiec w czym problem? do slubu tez was nikt nie zmusza (chyba)

Gość drapieznakocica
dajesz mu pizdy?

Gość Marceli91
tez wole zebys nie sprowadzala go tuta, jedzcie do ciapolandii razem

Gość galatasarayka
No to jeśli nie został do wojska jeszcze nigdy powołany to ma jakieś szanse natomiast jeśli został i np. odroczył to ze względu na studia itp to marne ma szanse. W 2012 była taka opcja żeby wykupic sie za 30 tys lirów ze służby wojskowej i żeby już nigdy się do niego nie przyczepili. Tyle, że trzeba było mieć skończone 30 lat.