Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna i już

Zaręczyliśmy się :)

Polecane posty

Gość Dziewczyna i już

Wiem, że zaraz przeczytam o sobie niepochlebne komentarze jak to (cytując tu niektórych) miałam parcie na ślub i biały welon, nie będę się tłumaczyć idiotom i generalnie mam to GDZIEŚ..... a dla tych, które nie są sfrustrowane i zrozumieją piszę (bo akurat mam czas i ochotę)....że się zaręczyliśmy i jestem bardzo (wciąż) zaskoczona i zadowolona.Nie spodziewałam się tego akurat wtedy i tam :) Mój facet zrobił mi najpiękniejszą niespodziankę 30.12.2012, zabrał mnie w cudowne miejsce i tam wręczył mi najpiękniejszy na świecie pierścionek ;) Ślub planujemy na wrzesień tego roku...razem dwa lata :) Pozdrawiam.

"generalnie mam to GDZIEŚ" xxx Skoro masz to GDZIEŚ, to po cholerę tu o tym piszesz? W swoim otoczeniu nie masz znajomych i przyjaciół , z którym możesz się podzielić tak wspaniałą wiadomością? Smutne :(

Gość Dziewczyna i już
Skoro masz to GDZIEŚ, to po cholerę tu o tym piszesz? W swoim otoczeniu nie masz znajomych i przyjaciół , z którym możesz się podzielić tak wspaniałą wiadomością? Smutne Mam i podzieliłam się niektórym :) na resztę przyjdzie czas. A to tu teraz piszę bo mam na to ochotę tak samo jak mam ochotę np na naleśniki jutro na śniadanie. I to by było na tyle:)

Gość Wrzask Berserkera
Damascenka - masz rację . jak masz to GDZIEŚ to po co to piszesz huj to kogo obchodzi frajerko.

Hmmm... Kobieta, która ma ochotę na naleśniki GDZIEŚ... Gratuluję :) Tuszę, ze przyszły maż bardziej lotny :) xxx Tak czy inaczej gratuluję :)

Gość Dziewczyna i już
Czekałam na wasze cudowne komentarze, dawajcie dalej coś mało się staracie :)

Gość szklo kontaktowe
ja bym sie zalamala ciota ktora nie poczekala 1 dnia zeby zrobic to w sylwestra

Gość ArguStrong
21 lat Nie za wcześnie ?

Gość uhuhu...
współczuje...całe życie z jednym facetem...

Gość Dziewczyna i już
GDZIEŚ to ja mam komentarze frustratów słońce :) A naleśniki owszem zjadłabym. Tylko katar musi mi przejść bo na oczy nie widzę i nawet smaków nie czuję ech.

Gość Dziewczyna i już
od tamtej chwil połykam zawsze :) takie postanowienie noworoczne dostarczyc organizmowi duzo bialka :D

Gość Dziewczyna i już
dobra pierwszy podszyw - uciekam:) Współczuję wszystkim, którzy mają tyle jadu w sobie. To smutne. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Na katar dobry jest disophrol. Serio. Jedna tabletka i masz spokój na kilka dni :) O ile nie masz uczulenia na pseudoefedrynę.

Samotny Romantyk ll - pierścionek już jest, wszystko zależy kiedy uda nam się zarezerwować restaurację. Im szybciej tym lepiej ;)

Gość klika;
gratulacje:) ja już nie mogę doczekać się swoich zaręczyn:)

Gość frustrat to moje drugie imię
Moje gratulacje autorko. Ja niestety moę "pochwalić' się czymś zupełnie odwrotnym... Po długim czasie nieudanych zalotów dowiedziałem się, że obiekt moich westchnień jest w związku z jakimś facetem. Boli aż rwie.

Gość liptonkaa
ma to gdzieś a tu pisze... Czemu tak jest? Czym chce się pochwalić? Myślisz, że wszyscy na kafe to sfrustrowani przegrańcy życiowi a ty jedna wygrana? Dużo tu szczęśliwych narzeczonych i mężatek które nie sikają w majty bo im się facet oświadczył.