Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstał chociaż siedział ;)

Co sądzicie o tej sytuacji?

Polecane posty

ten chlopak jest kulturalny czy po prostu chodzi o coś innego? chodzi o to przywitanie, pocalunek w policzek na powitanie chodzi dokładniej rzecz ujmując o to, że koleś specjalnie wstał chociaż siedział, wstał by się przywitać, to bardzo miłe, nieprawdaż? ja bym nie wstała. Nie to,że coś, bo pocałować bym go chciała, ale wstać by mi sie nie chciało pytanie do panów : czy jakby laska była pasztetem to wstalibyście?

Gość nożeszwmorde
Każdy kulturalny mężczyzna wstanie witając się z kobietą. Skończyłam

Może dla Ciebie kulturalne zachowanie to egzotyka, ale zapewniam-dla wielu innych to norma. :o

Gość kombinezon w łaty
Boże biedne głupie dziecko:) Odpowiadam: chłopak jest dobrze wychowany i wie jak zachowuje się kulturalny człowiek gdy wchodzi ktoś z kim się wita. Nawet jakbyś była zezowatym pasztetem to wstałby choć pewnie nie umówiłby się w takiej sytuacji z Tobą. Nie wróżę Wam długiej przyszłości. To byłby dla niego mezalians :P

nie chodzi mi o szacunek itp. po prostu nieraz pomija się takie sytuacje powitalne, ja sie witam z ludzmi tylko jak stoimy obok siebie, w zasadzie to nie musiał,pytanie : chcial? :)

Gość lajf is brutal of zasackas
urocze. lubie szarm

ojej nie napisałam najważniejszego ! to nie była randka, chodzi o kolezeństwo ;) kiedys nawet nie mowilismy sobie czesc :O

Gość księgowa asystentki 85
mnie nie szokuje jak mi facet odsuwa krzesło w restauracji i bynajmniej z tego powodu nie roje sobie miłosnych fantasmagorii

chodzi mi o to,że mógł po prostu powiedzieć "cześć" i tyle...