Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfehkjyerk

w wiezieniu jest jak na filmach? jestes nowy, ktos ci na jadalni wytraca tace

Polecane posty

Gość Rapino
Ja 2lata siedziałem za rozbój i powiem tak. Gdy wchodzisz do celi to trzeba zachować powagę i udawać twardego lub po prostu być twardym. Jak inni wyczują, że jesteś miękki to oni to wykorzystają i często jest tak, ze zrobia z Ciebie cwela. Rada dla kotów : Wkopcie komuś na starcie i sie odczepią.

Gość Rapino
Ja 2lata siedziałem za rozbój i powiem tak. Gdy wchodzisz do celi to trzeba zachować powagę i udawać twardego lub po prostu być twardym. Jak inni wyczują, że jesteś miękki to oni to wykorzystają i często jest tak, ze zrobia z Ciebie cwela. Rada dla kotów : Wkopcie komuś na starcie i sie odczepią. Co do jedzenie to sie nie spotkalem z tym - co najwyzej naplucie.

Gość sam na szkitach
Dygała krasnaja kaniła przez las na chawirkę do babki Jareckiej. Taschała ze sobą półbańki maryśki i słomiaka szpachlówy. Przylukał ją git wilk multirecydywa. Trzmychnął za drapaka i taki jej bajer wali: - Gdzie się bujasz, lala? - Ano stary wapniak wypchnął mnie z kwadrata abym Jareckiej szamańska zatachała. Wilk oblukał kaniołę szpulasa po sitwie na chawirę, obszamał Jarecką, pierdolnął się na kojo i komarunek świruje. Wtem wchodzi Czerwonka. - Babciu, kto Ci takie gały obsztalował? - A żebym lepiej mogła filować! Obszamał Czerwonkę i dalej komaruje. Wtem wchodzi Gajowy z giwerą na ramieniu, jebnął wilkowi fest sznyta na samarze wydobył Jarecką i Czerwonkę i razem batłącha obalili.

Gość skowyr...
Jaremu nie podchodzi grablem przekręcać, alej jak ganczają, że taki mikry, to ludzie mózgują, że farmazonem jedzie.

Gość skowyr...
Mąciciel luknął na mnie spod dekla i dał se siana, bo ściął buraka wydziarganego pod lewym lipem.

Gość Alpaga z sokiem
już się zleciały - "gra w szachy" z wychowkiem ma wplyw, ale ty wiesz lepiej. Gorzej, ze nie widzisz roznicy, pomiedzy byc a slyszec, co wynika z twojej poprzedniej wypowiedzi. Gdyby na jedno wychodzilo, to bysmy sie po dupach calowali. :P Tez pozdrawiam goraco :)