Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratowniczka999

czy można jakoś odszukać ratownika medycznego- wrocław?

Polecane posty

Gość ratowniczka999

Witajcie, moja sprawa jest przedziwna...ale szukam pewnego mężczyzny. A mianowicie jedyne co wiem, to to ze mieszka we Wrocławiu, jest ratownikiem medycznym i dzień, w którym przyjechał do mnie w karetce z lekarzem, to było rok temu. Mam dokumenty gdzie będzie dokładna data. Czy jest jakakolwiek możliwość aby go znależć? Ma ktoś jakiś pomysł? To jest bardzooo ważne. Zrobie wszystko, aby go odnależć!

Gość kurdybanek
w jakim regionie mieszkasz? była to karetka z jakies ulicy zobacz na pieczatyce skad sa i tam zadzwon przejdx sie a co spodobał ci sie? haha

Gość ratowniczka999
dzielnica fabryczna. kurcze nie mam od nich zadnych dokumentow, tylko ze szpitala gdzie mnie zawiezli :/

Gość kurdybanek
zobacz jakiemu pogotowiu podlega twoja uila..bo jest rejonizacja w przyjeździe karetek

Gość ratowniczka999
gdzie znajde takie informacje??

Gość kurdybanek
nawet wnumerze 999..albo teraz 112 ja bym poszukała najpierw w internecie

Gość cherycoke
po co chcesz go odnalesc?

Gość kurdybanek
z doswiadczenia powiem ci ze nie ma to sensu

Gość ratowniczka999
no właśnie szukam w internecie, ale nie mogę znależć nic :/ po prostu muszę go odnaleźć.

Gość ratowniczka999
dlaczego nie ma to sensu??

Gość cherycoke
skoro poprostu to go sama znajdz... mam faceta ratownika medycznego wiec moze mogla bym jego sie popytac jak mozna zalatwic ta sprawe ale skoro poprostu musisz to mi poprostu sie nie chce

Gość ratowniczka999
jejku jeśli nie chcesz mi pomóc to przykro mi. Bardzo mi na tym zależy, bo chcę mu podziękować, bardzo mi wtedy pomógł, ale byłam w takim stanie, że wtedy nie myślałąm o tym żeby jakoś zapamiętać jak się nazywa, może miał jakąś plakietkę. Teraz jeśli bym go znalazła to naprawdę byłoby coś niesamowitego

Gość ratowniczka999
ma ktoś jakiś pomysł??? To dla mnie ważne.

Gość ratowniczka999
hejjj jak go mogę odnależć?? mam tylko dokumenty którego dnia mnie przyjęto do szpitala.

Gość prawiki są tutej
Teraz wozi ludzi do czubków.

Gość a co w tym trudnego
Przecieżjeśli jeździ karetką z lekarzem i wozi pacjentów do szpitala , to dalej to robi, i tam go spotkasz.......przypomnij sobie gdzie cię wieźli i na jaka izbe przyjęć w szpitalu, tam go spotkasz jak bedziesz cierpliwie czekać , w końcu sie doczekasz, ale najprawdopodobniej on nie będzie cię pamiętać, i tyle. Troche realności w myśleniu i nie wbijaj sobie do głowy nierealnych marzeń.

Gość a co w tym trudnego
jakoś nie znam ani jednego wolnego ratownika medycznego we Wrocławiu, wszyscy albo żonaci albo zajęci, wiec nie łudź się niepotrzebnie

Gość prawiki są tutej
No właśnie, musisz iść na Szpitalny Oddzaiał Ratunkowy. Oni tam w dyżurce urzędują.

Gość ratowniczka999
dzięki, że mam się nie łudzić, to może od razu się załamię i wpadnę w depresję? ja byłam dopiero co zaręczona, los jest przewrotny. Poza tym chciałam mu podziękować. Czy zawsze tak jest, że jeżdżą do tego samego szpitala? Czy nie ma żadnego spisu osób, które pracowały w danym dniu i miały określone wezwania?