Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawulon00

Zamiast kobiet wybrałem kariere. Dobry wybór ?

Polecane posty

Gość Pawulon00

Dostałem się na prawo dzienne, juz drugi rok. Z aplikacją nie bedzie problemu, mama ma znajomosci. Pracuje weekendowo. Zająłem sie sportem, biegam, jezdze rowerem ,basen, ucze sie grac w tenisa. W wakacje byłem w USA, sam. Żadna mnie nie chciała, poczekam do 30stki wtedy bede mial pozycje, kase.

Gość jkf bkwejfjf
zadna cie nei chiala bez pozycji i kasy jak to ujales... A z kasa i pozycja to juz jakas zechce ? No w tych czasach to nie watpie ,ale odpowiedz jest jasna z jakiego powodu zechce... Piszesz sie na to ?

Gość baba z meska psyche
dobry kupisz se co chcesz, w tym panienkę :D

Gość antybaby
jak juz sie dorobisz to daj znac na kafe- nie bedzie problemu ze znalezieniem partnerki, puki studiujesz i tylko dorabiasz nie masz co liczyc na znalezienie dziewczyny;D

Gość Pawulon00
Eh wiem, ze to bedzie udawane...a moze przyzwyczaje sie do samotności? Nie wiem dlaczego, ale mam powodzenie u Azjatek. Nie chodzi o obywatelstwo, poznałem dwie w stanach, jedna to studentka jak ja, przyszła p.stomatolog, mamy kontakt ze sobą. Moze tam powinienem szukac? ;)

Gość prawie30
jesli podobaja ci sie azjatki to czemu nie, jesli pytasz czy szukac w stanach to jesli zasmierzasz tam zabawic na dluzej to tak, jesli na krotko to raczej nie- chyba ze partnerka zechce zamieszkac w pl

prawidlowo ,tak trzeba,najpierw sam sie rozwijaj,badz z siebie dumny ,bo dopiero wtedy zbudujesz normalny zwiazek.

Gość W USA poznałeś pewnie kogoś
NORMALNEGO, a nie wypaczoną utrzymankę, jakich pełno w Polsce. A i najpierw sobie zapewnij żywot, a laska sama się znajdzie, żeby mieć wygodnie przy Tobie. Ty wtedy takie olewaj i weź sobie tę wartościową. Łatwo odróżnisz, zobaczysz. Powodzenia:)

Gość wespazjan
Jak wbijesz się w fajny garnitur, będziesz miał fają furę no i w końcu jak będziesz prawnikiem z kupą kasy to zobaczysz ile lasek będzie się koło ciebie kręciło. ?Nawet nie będziesz musiał być żadnym adonisem same na chuja będą ci się pakować.

No i dobrze. Związki przeszkadzają w karierze. Ale studia to jeszcze nie kariera mój drogi.