Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfgfdgf

Czy faceci często mówią kobietom, że były "najlepsze w łóżku"

Polecane posty

Gość dgfgfdgf

i ogólnie, że były "najlepszymi dziewczynami jakie mieli"? To standardowa bajera?

Gość dgfgfdgf
Mój były mi tak powiedział, nie mam podstaw sądzić, że kłamie, ale jestem bardzo nieufna (nigdy nikomu nie wierzęw 100%), i nie wiem czy cieszyćsiękomplementem, czy zadręczaćmyślą, że kłamał

Gość jhjhg
Zupełnie szczerze może tak chłopak powiedzieć

Gość dgfgfdgf
Hmm, to chyba nienajgorszy komplement, w sensie, że gorzej by było gdyby powiedział "moja była x maiała gorsze cycki" czy cokolwiek. Ale nadal zastanawiam siębył szczery :)

ładny mi komplement dla kobiety porównywać do innych partnerek x Widzisz arecki to jest jedyne porównanie do byłych które kobiety akceptują I gwarantuje ci że nie ma kobiety która na takie porównanie bys sie obraziła

Facet ma byc dobry w lozku bo kobieta potrzebuje wiekszej stymulacji,zeby dojsc,-mamy byc dobre w lozku? po co ,wy tak czy owak dojdziecie-ale chcielibyscie jeszcze piekniej-. Dobra w lozku to taka co wie czego chce,napewno nie tylko zaspokojenia jego potrzeb.

Gość ivo7er
Dodajmy jeszcze bajer przed samym dościem: "Tak bardzo cię kocham!"... :/ żenada...

WomanInTheFog Nawet całkiem fajna blondi z ciebie jest :D (rzuciłem okiem na stopkę)

a co korygowałaś? Bo jak sie przyglądam to raczej ciśniesz mi małe oszustwo :P

Kulturalny facet nigdy w życiu nie będzie porównywał swoich kobiet w łóżku, a już na pewno nie będzie o tym mówił. No chyba że dziewczyna jest tak głupia że sama sie o to wypytuje, wtedy facet nie ma wyjścia i oczywiście powie że ona jest naj naj najlepsza, bo co ma odpowiedzieć na takie podchwytliwe pytanie :p

Zadna dziewczyna nie powie chlopakowi ze jest do dupy,a to nie ma nic wspolnego z rozmiarem,tylko z podejsciem do partnerki. Zaden facet nie powie dziewczynie ze jest do dupy,to bardzo delikatny temat. Zawsze bedzie zle jak sie nie powie co sie lubi.

Gość zapewne czapkę korygowała
albo tło

ja myślę że owal twarzy :P Ale usta ma ładne i na bank nic z nimi nie robiła :P

To teraz mi powiedziałeś, na tym punkcie mam największy kompleks i jeśli miałabym faktycznie coś poprawiać w programie, to właśnie to :)