Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Margaretx18x

Czy mam jakieś szanse ?

Polecane posty

Gość Margaretx18x

Przez 3 lata gimnazjum chodziłam do klasy z pewnym kolegą. Codziennie rozmawialiśmy, pisaliśmy i wygłupialiśmy się. Chociaż miał wtedy dziewczynę, byliśmy sobie dość bliscy [ale tylko jako kolega i koleżanka]. W 1 klasie liceum zdałam sobie sprawę, że jestem w nim zakochana, ale odczułam to dopiero kiedy go przy mnie zabrakło. Na początku wakacji pisał do mnie prawie codziennie, chciał wyjść na miasto lecz ja wtedy chodziłam na zarobek i nie mogłam się z nim spotkać, poza tym mieszkam na wiosce ok 6 km od niego. Później jakoś wstydziłam się zaproponować spotkanie, bo jego dziewczyna zawsze była zazdrosna. Później okazało się, że wtedy już z nią nie był, ale ja o tym nie wiedziałam. Dowiedziałam się dopiero w październiku , gdy zobaczyłam go z jego dawną miłością. Teraz są ze sobą ,a mi pęka serce za każdym razem gdy widzę go w szkole. Utrzymujemy jakiś tam kontakt ale to już nie to samo co kiedyś...Czasem myślę, że może wtedy dostałam swoją szansę, ale ją straciłam. Głupio jest mi zwierzać się z tego koleżankom, bo one same się nim interesują, to chyba najprzystojniejszy chłopak w szkole. Powinnam o niego walczyć, czy dać sobie spokój ? co o tym myślicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować