Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrujnowany 30

Przegralem wszystkie oszczednosci na zakladach sportowych i nie mam za co zyc.

Polecane posty

Gość Zrujnowany 30

Miesiac temu wrocilem z saksow zagranicznych , skad przywiazlem kwote okolo 20 tysiecy.Znajomy namowil mnie do gry u internetowego bukmachera . Wpalcilem niewielka sume , poczatkowo wygrywalem i ma pazernosc wzrastala. W pewnym momencie , dobra passa sie skonczyla , a ja nim sie zorientowalem , zostalem z dlugiem 10000 u rodziny. Co robic ???

Gość 89Sylwester
skoczyć

Gość Uda indycze
Zeby w sciane i tynk obgryzaj.

Gość Zrujnowany 30
Prosze o jakies powazne rady !!!!!

Gość gratuluje glupoty
wracaj na te twoje saksy zagraniczne odkuj sie i zainwestuj jeszcze raz u bukmachera-moze tym razem ci sie uda hehe

Gość iść do pracy...
j.w. iść do pracy i zwrócić dług rodzinie, no i trzymać sie z daleka od gier. Powodzenia!

Gość drogi autorze
widzę ,że masz skłonności do hazardu , a jak wiadomo hazard jak i alkoholizm to choroba uzależnień najlepiej dla ciebie żebyś się nie zbliżał do gry w cokolwiek!!! kasę musisz spłacić , ale uczciwą pracą ( wyjedż znowu za granicę ? ) , a poniesienie konsekwencji niech będzie dla ciebie srogą nauczką ! nie daj się wciągnąć w spiralę zadłużenia !!! swoją drogą zajebistych masz kolesi !!!!

Gość Zrujnowany 30
Zastanawiam sie nad zaciagnieciem kredytu , jesli w ogole go dostane i zainwestowanie jeszcze raz , tym razem w platne typy z zagranicznej strony , ktora ma podobno niemal 80 procentowa skutecznosc. W krotkim czasie moglbym odzyskac utracony wklad , a moze nawet wyjsc na plus. Co sadzicie ?

Gość mnie męczy
zapewne masz juz pomysł jak to obrócic?:D hazardzisci tak myslą :D:D:D:D zamknac sie na 6 tyg na leczeniu to jedyna rada :classic_cool: jak nie to za kjkilka miechów ten dług 3 krotnie powiekszysz;)

Gość gość
spytaj przemka, on jest specjalistą od "bukmacherki"

Gość srghrwhthjwthr
To jest wielki dramat, ja mam to samo, w sumie nie wiem czy kiedykolwiek dojde sie siebie bo jeżeli przegra sie na zakladach majątek to realnie mysląc jest sie wrakiem na długie lata, cięzko jest z tego wybrnąc nawet zaprzestając grania.Bukmacher to zlodziej, kursy są tak ustawione oczywiście by przegrać i nie ma sie co łudzić że sie to przechytrzy,trzeba by mieć wielkie szczescie zeby wygrac wiekszą sume bo to jest tak jak w lotto.Jeżeli zależało by to odemnie kazalbym zakazać wszystkich gier hazardowych bo to jest chore, prowadzi ludzi do zguby i sam sie dziwie że jest to dozowolone, chory jest ten świat i tyle w temacie..

Gość gość84
up

Gość Ja właśnie zaczynam
Mam dobrą renkę do kart . NA jakiej stronie grałeś??

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest tam browar namysłów

Gość ytyty
Chwalę sobie to jak działa bukmacher Totolotek -https://www.totolotek.pl/zaklady-bukmacherskie. Nie ma długiego czasu oczekiwania na przesłanie pieniędzy po wygranej, inna sprawa, że sam system jest tak zrobiony, że wygrywanie nie jest takie trudne. Można typować dowolną zmienną (wynik do przerwy i innego tego typu warianty), przez co automatycznie szansa na wygraną rośnie.