Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpik00

czy któraś z Was waży powyżej 70kg?

Polecane posty

Gość karpik00

ja waże 74kg przy wzroscie 166 i jest mi bardzo ciężko schudnąć, udało mi się zrzucić 4 kg (dieta) ale waga po pół roku powróciła z powrotem do 74 (zaczęłam znów jesc zakazane produkty)

Gość karpik00
nie cierpie ćwiczyć...:(

Gość Pola z Krakowa____
moja córka ma 165 cm - 2 miesiące temu ważyła 85 kg teraz waży 73 kg ma obsesję na punkcie odchudzania i nie daje nam żyć no ale kibicuję jej ma 15 lat

Gość Pola z Krakowa____
co do ćwiczeń chodzi na fitness i biega nawet gdy sneg po pas

Gość 987654321123456789
ja mam przy 171cm 70-72kg ale planuje cos z tym zrobic (ale dopiero na wiosne)

Gość karpik00
ja nie będę czekała do wiosny chce zacząć już teraz http://fitness.wp.pl/fitness/na-sportowo/art189,jak-zmotywowac-sie-i-zaczac-cwiczyc.html tylko boje sie, bo znam swój słomiany zapał tj, tydzien cwiczen i tyle... brak wytrwałości... no nic bede sie starać. 3 razy w tyg po 30 min

Gość mandra6
ja waże 72 kg ale jestem w 6 miesiacu ciąży, mam 165 cm

Gość Pola z Krakowa____
a ja chyba zapiszę się do Pure

Gość karpik00
85 kg to sporo jak na 15 latke dobrze ze córka dba o sobie i się zabrała do roboty, ale to ze ma obsesje to nic dobrego wiadomo mandra 6 nie dołuj mnie kobieto ja wygladam jak w 6 miesiacu ciązy...;/ mam tak wielki brzuch

Gość karpik00
ulka 201 nie zamierzam płacić za odchudzanie , litości! to dla mnie największa głupota warto zaopatrzyc sie w dobrą lekturę i zacząć działać dieta soutch beach turbo jest godna uwagi

Gość karpik00
oprócz diety znajdują sie tam cwiczenia wspomagajace spalanie tkanki tłuszczowej, smukłe ciało i zdrowe ciało

Gość masz masz
ja ważę 64:( ale jestem w 5 mie ciąży:)

Gość karpik00
tak jak pisałam moja słabość to niechęć do ćwiczeń,,, muszę to pokonać, polubić to,

Gość W zbiciu wagi może pomóc
przedewszystkim dieta ćwiczenia mogą jedynie ujędrnić ciało-na spadek wagi mają znikomy wpływ ,zwłaszcza w krótkiej perspektywie czasu-ważne przy słomianym zapale! Areobowe ćwiczenia są w stanie zdziałać cuda ale warunkiem że po nich nie rzucimy się na jedzenie. Siłownia-nie będzie dobrym roziązaniem chyba że ograniczymy się do korzystania z bieżni-przy ćwiczeniach na różnego rodzaju atlasach będziemy się ujędrniać i rozrastać-jeśli do tego dodać słomiany zapał i koniec przed zakończeniem żywota to da nam to mase centymetrów w obwodach które zamienią się w tłuszcz. Dla kobiety najlepsza jest dieta M/Ż i biegi najlepiej na świeżym powietrzu:)

Ja w dziewiatym miesiacu wazylam 6okg. bardzo malo przytylam , ale to bylo dawno. jak 2 lata temu rzucilam palenie tak tydzien temu wazylam 68kg. ale juz mi ubylo 2,5kg bo sie wzielam za siebie i juz.!!!!!!!Nie pale, nie smierdze fajkami , schudne i bedzie git:)