Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakatarzona:(

w sobote mam ślub a nie mgę pozbyć się kataru:( pomocy!!

Polecane posty

macie jakieś sprawdzone sposoby na katar?nie czuje nawet zapachów:(

Gość baldymora
O kurczę. To faktycznie jesteś w ciężkiej sytuacji. Spróbuj sięgnąć po Acatar, mi zawsze pomaga po 2 lub 3 dniach. Po tym okresie praktycznie nie mam kataru. http://www.e-amortyzatory.pl/view.php?id=8

Gość tool@
mi po tabletce acatar troszkę przeszło

Gość mdkffjfk
otrivin duo, najlepszy na katar i nie tylko mi pomaga bo zawsze cala rodzina się nim wspomaga bo naprawdę dziala a nie to co te inne krople :o Jedyny minus ze wysusza sluzowke ale za to jest spokoj z katarem

Gość tool@
mi po tabletce acatar troszkę przeszło

Gość karpik00
spray do nosa 3 razy dziennie po aplikacji położyc się i głowę odchylić do góry aby płyn się rozprowadzić

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaakkk
żuj gumę miętową, na mnie najlepiej działa fioletowa airwaves :)

Gość mdkffjfk
otrivin duo, najlepszy na katar i nie tylko mi pomaga bo zawsze cala rodzina się nim wspomaga bo naprawdę dziala a nie to co te inne krople :o Jedyny minus ze wysusza sluzowke ale za to jest spokoj z katarem

Gość tool@
acatar acti tabs i trochę przeszło

Gość Katarski inwestor
FORSEN

Gość ainnnnnnnnnnnnnnak
kurde, coś mi się nie chce komentarz dodać :D mi zawsze pomaga guma miętowa, najlepiej dla mnie ta fioletowa airwaves czy jak to się tam pisze :D albo ta granatowa :)

Gość Katarski inwestor
forsen

Gość anyżeq1111
xylogel jest super naprawde polecam

Gość mdkffjfk

Gość karpik00
dokładnie, spray do nosa, aplikwać 3 razy dziennie po aplikacji połozyc sie, przechylic głowe do góry aby dobrze sie rozprowadził

jeśli do soboty nie przejdzie to kup sobie tabletki Disophrol. po nich przez ok.8 godzin nie masz w ogóle kataru. tabletki extra działają są bez recepty ale nie wiem czy po nich wolna pić alkohol. powodzenia

Gość Yenna776
Inhalacje lub gorąca kąpiel w wannie ze specjalnymi solami/olejkami, a z dziwnych sposobów polecam ugotować dużego ziemniaka, lekko ochłodzić, żeby się nie poparzyć, zawinąć w ściereczkę i przykładać do zatok. Pięknie wtedy wszystko schodzi. Z niezawodnych kropli do nosa polecam Xylometazolin, nigdy mnie jeszcze nie zawiódł. A co najważniejsze: NIE STRESUJ SIĘ! Z katarem czy bez, Twój ślub będzie najpiękniejszym wydarzeniem Twojego życia! Wszystkiego dobrego:)

Gość 987654321123456789
dobre sa inhalacje naturalnych olejkow eterycznych: eukaliptus, sosna, mieta, szalwia

dziękuję wszystkim za rady,zaraz wyśle brata do apteki:) najbardziej się boję jak przy ołtarzu zacznie mi z nosa lecieć:( kurcze a tak wszystko było pięknie zaplanowane:( a tu durny katar....

Gość rob sobie inchalacje
najlepszy na katar byl ENVIL KATAR, ale gnoje cos go osttanio z aptek wycofuja ! on jako jedyny LECZYL katar a nie maskowal objawy, jak to jest w przypadku ACATARU, OTRIVINU ;/ one tylko udrazniaja nos i za pare godzin znowu ma sie katar ;/ rob inchalacje. wode zagotuj pere kropelek kropli eterycznych czy amolu, pod koc i wdychac.

Gość Radykalna metoda
bardzo nieprzyjemna. Przechodzi do góra następnego dnia. Pieprz drobno zmielony lub tabaka wciągnąć do nosa. Łagodniej, masz czas i nigdzie nie chodzisz, wygrzać stopy w bardzo gorącej wodzie z solą i pod kołderkę do tego napar z kwiatu lipy. Tylko wtedy trzeba leżeć ale w pocie będziesz pływała. Przejdzie jak ręką odjął, grypa też.

Gość ainnnnnnnnnnnnnnak
kurde, coś mi się nie chce komentarz dodać :D mi zawsze pomaga guma miętowa, najlepiej dla mnie ta fioletowa airwaves czy jak to się tam pisze :D albo ta granatowa :)

Gość Yenna776
zakatarzona - to schowaj sobie chusteczkę np. w bukiet lub rękawiczkę. Będziesz się pewniej czuła. A na zdjęciach nie będzie tego widać:) Poza tym każdy zrozumie, pogoda jest jaka jest, pora roku też sprzyjająca przeziębieniu, więc nic nie bój:) Najważniejsze jest dobre nastawienie - wiem, że to trudne, też bym panikowała na Twoim miejscu, ale postaraj się. No i nie daj się rozłożyć niczemu poważniejszemu. Czapka obowiązkowa!:)

Gość kup sobie krople
xylometazolin - 8-10 godzin bez kataru mają małe opakowanie więc zmieści się w najmniejszej torebce ale nie można ich długo stosować bo wysuszają śluzówkę najlepiej w dniu ślubu gdyby coś pozostało po innym leczeniu dobre są też sulfarinol, najlepiej abyś zaczęła je stosować już dzisiaj, do soboty powinny ustąpić objawy, ewentualnie może pozostać lekki katar one są z antybiotykiem, zwykle na recepte, ale jak ładnie poprosisz i powiesz o co chodzi to sprzedadzą :P

wystarczy czosnek i warzywa by przyspieszyc oczyszczanie organizmu