Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Gość ivo7er

Poznałam przez czat faceta (35 l, ja 28). Gadało się fajnie, jak najszybciej umówiliśmy się na spotkanie po kilku smsach. Wolę pierwszy kontakt mieć z głowy jak najszybciej - przez sms zawsze jest zbyt pięknie, trzeba się zbaczyć i ocenić. Podkreślał, że szuka kogoś do pokonania samotności, nie na seks. Spotykamy się w restauracji, jemu na mój widok opadła szczęka (chyba przesadziłam z tymi szpilkami i seksowną sukienką...). Po godzinie rozmowy i ledwie 1 piwie, on wypalił mi do ucha: "Ależ mi się seksu chce!". Pytanie: jak myślicie - 1. upił się? 2. od początku chodziło mu tylko o seks? 3. spodobałam mu się, i nie pomyślał zanim powiedział to, co naprawdę myśli? 4. jest rzeczywiście bardzo samotny i niewyżyty?

Gość 999999999999999988888888888888
2

Gość odp. 5
chce cie tylko przeleciec

Gość odp. 5
jestes naiwna i glupia:O

Gość technik studyjnej
Kurcze na takich to lecicie eh...

Gość aliszjas
desperat, któremu dawno żadna nie dała

szpilki i sexowna sukienka to dla faceta zacheta do lozka,nic na to nie poradzimy oni tak mysla.

Gość yNele
nastepnym razem zaloz dresy i na pewno uslyszysz cos innego

Gość Architekt80lon
@ivo7er - taa chce tylko seksu. Dziwne, ze tak sie zachowuje dorosly facet. :/ ZAlosne. Swoja droga, moze mialabys ochote sie blizej poznac :) jaki typ faceta CI sie podoba ?

Gość przez smsy zawsze jest pieknie
??? buahahahahaha a co ona myslala, ze zeby zaczagnac ja do wyra bedzie gruboskorny i chamski? hahahaha slodzi jej bo robi jej sie mokro :D

Gość jestem grzesznicą :)
2,3,4

Gość ivo7er
Dzięki za miłe epitety, "odp 5". Historia skończyła się tak, że roześmiałam mu się w twarz i burknęłam coś w stylu: "Twój problem", po czym wyszłam, a on został wściekły i naburmuszony przy stoliku. Następnego dnia wysłał mi tylko smsa: "A tak chciałem być kimś ważnym dla ciebie!". Historia jest przeżałosna, dlatego ją tutaj napisałam, boć są tutaj same takie :D I po waszych odpowiedziach widzę, że zinterpretowałam słusznie, że chciał tylko bzykania. I właśnie szkoda, że zawsze trafiam na takich facetów, przez co moja wiara w was szybko topnieje... :/

Gość po slodkich smasach
latwiej wchodzi:D:D

Gość f43gf4932h3
myslal pewnie ze puszczalska jestes

Gość karpiedniem
Moze, gdybys z nim dluzej pogadala w necie i wziela pod wlos, to by nieco kart odkryl. A tak? No nie ma sie co dziwic. Nie ma sensu gadac za dlugo, to jasne, ale kilka smsow? Za malo. Mam nadzieje, ze to nie bylo zimowa pora - ta sukienka, te szpilki brrr ;)

odpowiedz masz poniżej : wiek faceta a sex : 20 letni to KELNER - rozleje niczym doniesie 30 letni to DRWAL - rąbie co popadnie 40 letni to WIRTUOZ - długo stroi , krótko gra 50 letni to METEOROLOG - z tyłu wiatry , z przodu opad 60 letni to MŁYNARZ - siedzi na workach i bawi się sznurkiem

Gość odp. 5
przezalosna to jestes tylko ty !!! a czego sie spodziewalas madralo? wystroilas sie jak na upojna randke i pokazujac chec seksu a potem zachowujesz sie jak idiotka ... nic dziwnego, ze sie wkurwil, bo jak cie zobaczyl to myslal, ze porucha, :(sama sobie dziewczynko zaprzeczasz, jak widac nie znasz zycia:(

Gość ivo7er
Karpiedniem: Niestety, akurat spadł śnieg! I jak potem wracałam do samochodu, brnąc w tych szpilkach w śniegu, to śmiałam się ze swojej głupoty tak, że masakra :D popatrzcie, panowie, jak my się dla Was potrafimy poświęcić - a Wy nigdy tego nie umiecie docenić... :(

Gość PIFKO I NIC WIĘCEJ
wiek faceta a sex : 20 letni to KELNER - rozleje niczym doniesie 30 letni to DRWAL - rąbie co popadnie 40 letni to WIRTUOZ - długo stroi , krótko gra 50 letni to METEOROLOG - z tyłu wiatry , z przodu opad 60 letni to MŁYNARZ - siedzi na workach i bawi się sznurkiem DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PIFKO I NIC WIĘCEJ
właśnie kolega chciał DOCENIĆ , a ty co ? w śniegu się bawiłaś!

Gość quod mail
Po kilku sms idziesz na randkę ubrana jak dziwka to myślał, że łatwa i porucha to powiedział odrazu.

Gość ivo7er
Quod mail: Mialam przyjść w dresie, nieumytych włosach i bez makijazu, to wtedy doceniłby moje wnętrze?

Gość ilfjerio
moglas sie ubrac skromniej ale chociaz widzialas jego intencje prawdziwe

Gość karpiedniem
Moim zdaniem za bardzo staralas sie dla faceta ktorego 'znalas' od kilku smsow. Mysle, ze ten koles mial juz doswiadczenie w tcyh sprawach i pewnie wie, ze laska, ktora ma nadzieje budowac cos trwaszlego nie umawia sie z kolesiem po kilku smsach. Tu juz cie mial. A potem jeszcze twoj stroj potwierdzil mu to i owo. Nie przemyslalas tego do konca. Chyba ze to mial byc jakis test/

Gość faceci po malzenstwie doceniaj
wnetrze jak go zadowolisz seksualnie, kulinarnie ... doceni ze dobra jestes zonka:)

Gość karpiedniem
ivo, [po co te skrajnosci? Mogalas zalozyc dopasowacne dzinsy, kozaki na obcasie, fajny zakiet np itd. I przynajmniej bys nie zmarzla dla tego kutafona. Ale nie wiem na co liczylas. serio. Dlatego mowie, ze to moze byla jakas gra, jakis test eksperyment czy cos?

Gość Architekt80lon
ivo7er - trafiasz na jakas patologie, ale nie kazdy taki jest. Takie sytuacje, sa potrzebne w zyciu, dla poprawienia nastroju :D Zaloze sie, ze dawno nie mialas takeigo banana na ustach :D to co z nasza kawa? :)

Gość ivo7er
Karpiedniem: W tej restauracji była akurat impreza z przebraniami, dlatego miałam sukienkę (i do tego kapelusz wiedźmy - dzięki temu wejście i drinki za darmo). A szpilki założyłam dlatego, że mi napisał, że ma 192cm wzrostu, a nie chciałam wyjść na krasnoludka przy nim, z moimi 163cm... Był tam z przyjaciółmi, ale bez osoby towarzyszącej, i mnie zaprosił, żeby nie być samemu. Miało być miło i sympatycznie, nie była to taka stricte randka-randka. I było całkiem miło, dopóki nagle nie wypalił...