Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Gość sdxqedqe
ivo7er,no to po co sie tak "wyszykowałas"? Mogłaś ubrać się skromnie,nie prowokacyjnie,a nuz widelec najpierw więź platoniczna zawąłdneła by wami,a potem w głowie mielibyscie seks.

Gość ofca znafca
znamienne, ze powiedzial,z e chce mu sie seksu, a nie Ciebie, chyba juz tym zdaniem powiedzial co sie dla niego liczy. W sumie szybko i skutecznie sie przekonalas o jego zamiarach wiec powinnas to potraktowac jako zwyciestwo. Gdyby zwodzil przez miesiac pewnie by dopial swego i wtedy bys miala problem. A tak powinnas sie tylko cieszyc z obrotu sytuacji.

Gość gonzo bonzo
Najprawdopodobniej ocenił Cię jako kobietę, która nadaje się tylko do seksu. To kwestia Twojej osobowości, jesteś niezbyt interesująca jako człowiek, więc potraktował Cię jak samiczkę. Zamiast się zastanawiać nad jego motywacją, zastanów się nad swoją osobowością. Powodzenia!

Gość sdxqedqe
ivo7er,chciałaś zrobic na nim oszałamiające wrazenie,to zrobiłas.

Gość ivo7er
Architekt80lon- spokojnie, jak napisałam, nieźle się pośmiałam, nie było kwasu. Za kawę dziękuję, nie pijam :) Poza tym, skoro już zostałam oceniona jako dzi*ka, która się odstawia w sukienkę i szpilki dla nieznajomego, to musiałabym naliczyć Ci jakąś nieziemską stawkę :D

Gość sdxqedqe
ivo7er,a i jeszcze jedno. SZybko zagodziłaś sie na spotkanie,wiec facet pomyslał,ze ty tez tego chcesz co on. A tak ogólnie,to co by ci szkodziło kontynuowac znajomosc z nim?Przeceiz nie gwałcił cie,nie zgwałci i nie obraził cie w zanym wypadku.Trzeba było cała ta jego gadkę w dowcip obrócic i znajomosc utrzymywac. Faceci czasami nie mysla,popełniaja gafe za gafa.

Gość sdxqedqe
ivo7er,jemu zabrakło taktu,ale ty nie zachowałas sie jak dama.

Gość ilfjerio
a jak dama powinna sie w takiej sytuacji zachowac? bo moim zdaniem zachowala sie swietnie

Gość ivo7er
sdxqedqe: czy powinnam w takim razie go pogłaskać po główce i być zachwyconą tą cudowną propozycją?

Gość ilfjerio
chyba ze jako dama powinna uderzyc go w twarz wylac na niego wino/wode :D i zimno pozegnac ponizonego o takie zachowania chodzi?

Gość sdxqedqe
ilfjerio,mogłą obrócic wszystko w żart.Jak juz pisałam,autorka specjalnie "wystroiła"sie na 1 spotkanie chcąc zrobic na facecie wraznenie,Spotkała sie z nim po paru esemesach,wiec sama sobie jest winna,ze facet pomyslał,ze ona chętna na seks jest.

Gość ilfjerio
zart? ja pierdziele a jakby powiedzial-wyruchac cie to tez bylby zart? dziwne macie poczucie humoru dla mnie to bylo chamstwo 1 stopnia i uznanie dziewczyny za dziwke/puszczalska

Gość ivo7er
ilfjerio: Jezus Maria, że tez nie pomyślałam o wylewaniu wina na twarz i policzkowaniu...! Rzeczywiście się nie popisałam, trzeba było to uczynić!

Gość sdxqedqe
ivo7er,nie pisz ,ze ta propozycja cię obraziął,bo na pewno czułaś sie zadowolona,ze facet jest tak toba oczarowany,ze stracił panowanie nad swym mózgiem i poczynił gafe. Po prostu poszczułas go i tyle. Zadna normalna kobieta,ktora nie mysli o przelotnym romansie nie spotka sie z facetem ,zapoznanym na czacie po paru esemesach,do tego przychodzac na spotkanie "odstawiona"aby facetowi slinka leciała. Mogąłs wybrac inna knajpkje,inaczej,bardziej skrtomnie sie ubrac,umalowac,wtedy facet nie byłby taki głupkowaty.

Gość sdxqedqe
ivo7er,i co,da\lej samotna kobieto siedzisz na czacie i szczujesz facetow i umaiwasz sie z nimi po paru esemesach zamiast po paru tygodniach klikania?

Gość ivo7er
sdxqedqe: napisałam, w jakich okolicznościach to się odbyło! Nie ubrałabym się tak w normalny dzień. Knajpę wybrał on - zaprosił mnie jako czwartą osobę na spotkanie z jego paczką. Wprost uwielbiam takie poglądy, że dziewczyna jest zawsze sama sobie winna. No i fakt, nie zgwałcił mnie - sukces! Randka wszech czasów po prostu.

Gość sdxqedqe
ivo7er,i radze ci uwazac,bo kiedys taki facet,z którym pare esemswó napsiałas i szybko sie spotkałas nie bedzie bzdur mówił,tylko zawlecze cie gdzies i zgwałci.

Gość njhdfbe
Fajnie, że sukienka i szpilki, oznacza dziwke..to jest paranoja, że kobieta nie może się po prostu odstawić, sexowniej ubrać, nawet dla siebie, bo po prostu dba o siebie i lubi, bo od razu dziwka, albo łatwa, albo chce od razu sexu..pozdro w takim razie.

Gość karpiedniem
Ale co Cie sklonilo, zeby tak szybko sie z nim umowic? Jeszcze w zimna aure:O brrrr.

Gość sdxqedqe
ivo7er,pierwszy,najwazniejszy twoj bład to to,ze spotkałas sie z nim zbyt szybko.,SZybkim spotkaniem i strojem dałas błedny obraz samej siebie. Normalna kobioeta nie umaiwa sie szybko z facetem poznanym na czacie.

Gość karpiedniem
sd... ma racje. Na takim czacie to nie wiaodmo jakie swiry siedza, z kim sa w jakiejs zmowie. Czegos ci dosypie do drinka itd, i cie wywioza do burdelu zagranica:O Wiecej ostroznosci na przyszlosc. I tu juz nie chodzi o stroj. Tylko najpierw troche wybadac z kim ma sie do czynienia.

Gość ivo7er
sdxqedqe: Nie umawiam się na randki z czatu w ogóle. To był mój pierwszy raz, i już wiem, że ostatni. Zdecydowałam się na to pod wpływem impulsu, chciałam chociaż raz zrobić coś szalonego, skoro na co dzień zwykle jestem porządna do bólu. No i mam. Było naprawdę super, będę polecać..... :(

Gość Taka ja sama mloda
Trzeba było gadać z kimś z kafe a nie byle czaty. Masz tu zbereznika, radkasa, darka i jeszcze kilku że byłabyś zadowolona...

Gość karpiedniem
aha, ivo to ok. Dobrze, ze tak sie to skonczylo. Jak chcesz kogos zapoznac, bo czujesz sie samotna,to juz lepsza sympatia. pl czy cos w tym stylu, ale tez nie umawiac sie od razu, tylko troche popisac itd.

Gość sdxqedqe
karpiedniem,ubór tez jest wazny. SZybka decyzja o spotkaniu,szałowwy wygald za pomoca ubioruu daje facetowi do myslenia,ze kobieta,dorosła nie miała by nic przeciwko małego co nieco.

Gość ivo7er skąd jesteś?
ivo7er napisz skąd jesteś to zaraz kogoś Ci polecimy z Kafe :D:D:D

Gość karpiedniem
wiem, ze jest wazny, ale chodzilo mi o to, ze w danej mojej wypowiedzi abstrahuje od stroju.

Gość karpiedniem
durna kafe:O ab - stra - hu - ję

Gość sdxqedqe
ivo7er,a co cie skłoniło do umówienia sie z facetem po paru esemesach? To,ze sie umowiąłs z kims z czata nie jest naganne,ale ejzeli nie miałas na mysli niezobowiazującej znajomosci,to trzeba było kontynuw=owac znajomosc internetową przez parę tygodni i dopiero sie spotkac.

Gość sdxqedqe
ivo7er,gdyby facetowi zalezało tylko na seksie,to na pewno nie klikał by z toba pare tygodni,bo na pewno by sobie chętna na seks znalazł i wtedy miałabys rozenanie.