Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivo7er

Pierwsza randka a on wypalił mi do ucha: "tak bardzo seksu mi się chce!"

Polecane posty

Gość Taka ja sama mloda
No ja cie rozumiem ale ja pytam przebieg randki przed jego wystrzalem. Czy gość był przystojny i w ogóle. Po prostu powiedz coś wiecej jak to wyglądało...

Gość ivo7er
Jak mówiłam: więcej się w takie spotkanie nie wpakuję! Moja zła opinia o facetach została niniejszym ostatecznie utwierdzona.

Gość Taka ja sama mloda
a, ok, zobaczyłam że troche odpisałaś...

Gość karpiedniem
Moim zdaniem to glupie. Sytuacja byla wyjatkowa, pozalas go w specyficznych okolicznosciach, na czatach w duzej mierze ludzie spotykaja sie, by w realu upraiwac seks. a Ty na tej podstawie chcesz wszystkich facetow wlozyc do 1 worka? Niemadre to.

Gość Taka ja sama mloda
Jestem jeszcze tylko ciekawa czy gdyby on poprowadził to troche inaczej dopuszczsz myśl że jednak mogłabyś sie z nim przespać???

Gość ivo7er
Taka ja sama mloda No ja cie rozumiem ale ja pytam przebieg randki przed jego wystrzalem. Czy gość był przystojny i w ogóle. Po prostu powiedz coś wiecej jak to wyglądało... Gość przystojny, choć nie w moim typie. Wysoki brunet, kojarzył mi się z drwalem w lesie! Dobrze zbudowany, ubrany w koszulę w kraty i dżinsy. Nie widzieliśmy się wcześniej nawet na zdjęciu, ale nie byłam rozczarowana. Jak weszłam, on już czekał, zadzwoniłam do niego, żeby mieć pewność, który to, i podszedł mnie przywitać. Chyba mną się też nie rozczarował (powiedział mi w pewnym momencie: "Lubię na ciebie patrzeć" - co było trochę żenujące, choć jeszcze do przyjęcia, ale że też nie dało mi od razu do myślenia!). Zaprosił mnie do stolika, poznałam jego znajomych, w tle grała głośna muzyka, ale niewiele osób tańczyło. Chciał zamówić mi coś do picia, ale jako że byłam autem zamówiłam sok. Sam pił piwo. Usiedliśmy i rozmawialiśmy, bez udziału jego znajomych, którzy się praktycznie nie wtrącali. No i tyle. Nic więcej się nie zdążyło zdarzyć :D

Gość karpiedniem
W zyciu bym sie nie umowila z kims obcym plus jego znajomi. W zyciu!!!!

Gość ivo7er
Taka ja sama mloda Jestem jeszcze tylko ciekawa czy gdyby on poprowadził to troche inaczej dopuszczsz myśl że jednak mogłabyś sie z nim przespać??? Tak, dopuszczałam taką myśl. Ale nie po tym, jak mnie potraktował tylko jako obiekt do ruchania. Jak ktos tu napisał, nawet nie powiedział, ze ma ochotę NA MNIE, tylko NA SEKS, jakby się nie liczyło z kim ani gdzie.

Gość 1,2,3,4
j.w.

Gość karpiedniem
jestes taka jakas rozchwiana. Bo niby nie ufasz i juz mialam zle wyobrazenie o facetach, a poszlas na taki numer!!!! jakas taka naiwnosc, brak dojrzalosci w tym zachowaniu (nie mowie, ze w ogole Tobie).

Gość Ciula
Jestem w podobnym wieku i za 2 mam pierwsza randke;) kupilem 5 pieknych roz,do tego zobaczymy po raz pierwszy skutecznosc wabika tzn.feromonu podobno najlepszy jaki narazie jest na rynku.do tego mam zamiar zjesc cos z dziewczyna i wypic lampke szampana.w zaleznosci od spotkania mam bilecik z przekazem do kwiatow.powoli zaczynan sam sie bac:)

Gość Taka ja sama mloda
A czemu nie wymieniliście się zdjęciami? Na takie spotkaie ja bym jednak nie poszła. Jeszcze trafiłby sie jakiś obślizgły grubas... ;)

Gość ilfjerio
w co jest w tym bileciku?

Gość ivo7er
karpiedniem: jestes taka jakas rozchwiana. Bo niby nie ufasz i juz mialam zle wyobrazenie o facetach, a poszlas na taki numer!!!! Nie miałam żadnych ustalonych schematów, co zrobię na tym spotkaniu. Po prostu pojechałam! Może byłby to rzeczywiście fajny facet, i wynikłaby z tego fajna znajomość? Bo może tacy jeszcze nie wyginęli? Naiwne to? - być może; miałam nadzieję, że się mylę w swojej opinii o facetach.

Gość karpiedniem
naiwne jest to, ze myslalas najpierw, ze na czacie mozna poznac fajnego faceta, a teraz naiwne jest to, ze wszystkich facetow wrzucasz do 1 worka.

Gość Ciula
Nie kazdy mysli tylko o jednym.wiek 30 lat to nie 20 by myslec tylko o przygodzie.jesli bedzi ok na koniec dolacze bilecik w fajnej tresci z propozycja kolejnego spotkania:)

Gość karpiedniem
To dziwne teraz piszesz, ze moze nie wygineli, a wczesniej, ze on utwierdzil cie, ze faceci sa ble itd. No rozchiwanie widze tutaj znaczne.

Gość karpiedniem
Jak mzona w wieku 28l myslec, ze na czacie sa porzadni faceci, ktorzy daza do stalego zwiazku? Wysle taki kilka smsow, zadzwoni z 5 razy,a Ty juz sikasz. Nawet nie widzialas jego zdj. I umawiasz z nim w ciemno i z grupa jego ludzi, Tobie rowniez nie znanych. Ciesz sie, ze zyjesz. Bo naprawde moglas trafic na totalnego swira i zboka.

Gość sdxqedqe
ivo7er 28 latko z mózgiem 17 latki.Ciesz sie,ze trafiąłs mimo wszystko na kurturalnego faceta,bo mimo gafy zachwoałs ie grzecznie,bo ja na jego miesjcu w restauracji bym ci pare przykrych słow powiedziała,ze porzadna kobieta,za która chciałas uchodzic nie umawia sie nigdy z facetem pzonanym w necie po tygodniu znajomosci wirtualnej,do tego przychodzac na randke odpicowana tak aby zawrócic facetowi w głowie.

Gość ivo7er
karpiedniem: Na pierwszą naiwność już nic nie poradzę, ale przynajmniej po tej lekcji do mnie dotarło. Co do drugiej naiwności: popracuję nad sobą, tyle że naprawdę nie mam szczęścia do poznawania porządnych panów. Ale w końcu nadzieja umiera ostatnia ;)

Gość ilfjerio
a na jakim portalu siedza wiec normalni chetni do stalych zwiazkow nie bzykacze? tak dla swiadomosci autorki albo gdzie

Gość karpiedniem
No jak bedziesz dalej szukac na czacie i bedziesz sie umawiac po tygodniu byle jakiej gadki w ciemno, a na randke bedziesz zakladac taki stroj to... Tak wiemy, ze to byla impreza przebierana. Ale moglas ubrac dzisny itd i ten kapelusz., Pewnie nikt by cie nie wyrzucil. Kiedy facet widzi kobieta ktorej nie zna to ocenia ja po wygladzie i stroju, to jasne nie? A stroj wiele mowi o czlowieku i jego intencjach.

Po co sie tak ubierala zeby go rozpalic,pomylila randke z sylwestrem czy co?Trzeba wiedziec gdzie i jak sie ubrac.

Gość karpiedniem
na czat wchodzi kazdy bez wysilku zadnego, bez oplaty itd. czego mozna sie tam spodziewac? Niech autorka pozna kogos na forum tematycznym. To juz bardziej sensowna opcja.

Gość karpiedniem
Jesli koles zobaczy np wydekoltowana laske i taka w golfie to od razu ma informacje (ktora moze byc bledna, ale oceniac po tym co dostepne) co to za jaka i o co jej chodzi itd. Gdybys gadala z nim dluzej to moze by sie dowiedzial, ze szybkie tempo cie nie bawi, ani sex przygodny i moze w ogole by sie nie umowil z Toba.

Gość yekti
Normalnie się zachował, przynajmniej był szczery. Czego się spodziewałas?

Gość kjhdjkdjhdkk
facet popełnił kilka podstawowych błędów wiadomo,że jak dziewczyny chcą tak samo seksu jak my ale tego nie mówią a na pewno nie na pierwszej randce trzeba dostroić się do dziewczyny jak się do niej przysuwasz to musisz patrzeć czy ona reaguje , jak nie, to znaczy,że posunąłeś się za daleko a najlepiej to reagować tak jak ona, jak się pzybliży to ty też , choćby niby przez nieuwagę albo,żeby np strącić ci jakiś paproch z ubrania , no i dotykanie, musisz wiedzeć,że ona tego chce, a jak widzisz, że jej się nie podoba, to natychmiast przerwać facet nie umie odczytywać kobiecych sygnałów i schrzanił sprawę

Gość taki jeden facet 28
widać koles jakiś nieobyty nie mówi się o seksie przed seksem ...z reszta w ogóle się nie mów tylko działa ;]

Gość kjhdjkdjhdkk
niewyrobiony jakiś ale w tym wieku to już nie wada a grzech :)