Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trotodoto

Beznadziejny seks

Polecane posty

Gość trotodoto

Moja zona znalazla sobie nnego.Po 15 latach malzenstwa powiedziala mi,ze bylem kiepski w lozku i mam malego.Ze teraz ma porownanie,bo byla dziewica i wie dlaczego poprzednie kobiety mnie zostawialy.Zawsze staralem sie aby to ona pierwsza dochodzila.czasem zdarzalo jej sie 3 x dojsc,zanim ja doszedlem.Byla gra wstepna,pieszczoty,palcowka,mineta i sotsunek.Teraz popadlem w straszne kompleksy:(

Gość amro19
Chłopie... mnie kochanka olała po 16-stu latach...i jeszcze rogi przyprawiła i teraz ja i jej mąż możemy sobie łapki podać ha.

Gość trotodoto
olala Cie,ale nie powiedziala ze byles beznadziejny i ze masz malego:(

Gość amro19
Nic nie gadała tylko się puściła na związkowej imprezie integracyjnej i tyle.

Gość code dobrze prawi
braki w lizaniu tylku :D

Gość gnfnfgnfn
zamiast sie zalic znajdz se nowa babe co to za problem w dzisiejszych czasach?

Gość reviq
powiem ci kolego a mam 37 lat i duze doswiadczenie w seksie i wiele kobiet "za soba" - nie przejmuj sie! ja mam 17 cm, ani to malo ani duzo. nie wazne. jak bylo dobrze to tak nalezy abys to zapamietal. nie wiem po co cie zranila zle zrobila to mowiac celowo. nie przejmuj sie tym. tylko szukaj innej i tyle w temacie. czasami mamy kobiety po ktorych bardzo tesknimy. takie zycie. na pewnio nie masz sie co zalamywac. a doswiadczenie ci przyjdzie tylko z iloscia i jakoscia kobiet z ktorymi bedziesz sie kochac. pozdroawiam cie serdecznie i nie przejmuj sie. nie ma czym. serio. nie ma czym. to tylko glupia pinda. bylo dobrze. zepsulo sie. szukasz kolejnej. i tyle. na razie! :)