Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tego

mozliwa ciąża?

Polecane posty

Gość nie chce tego

odstawienie tabletek od 4 grudnia, pozniej moze 7-8 grudnia krwawienie po nim juz nie bralam tabletek, a stosunek byl 1 stycznia bez zabezpieczenia cykle normalnie mialam 25-26 dniowe, miesiaczki nadal brak

Gość Po co się powtarzasz???
Wczoraj dostałaś wystarczająco dużo odpowiedzi.

Gość nie chce tego
zadnej konkretnej, bo taka jak otrzymalam to sama moglam sobie dac na moje pytabie nie dostalam odp

Gość i nie dostaniesz
żadnej konkretnej:/Jak mam Ci zajrzeć między nogi i sprawdzić czy jesteś w ciąży czy nie?Zrób test i po problemie:/ Dzieciarnia na tym forum...

Gość i nie dostaniesz
odpowiadam na Twoje pytanie... ciąża jak najbardziej możliwa!

To masz-NIE MOŻLIWA CIĄŻA!! Odstawiłaś tabsy to i teraz masz zawirowania hormonalne.Ot i to cała twoja ciąża.

Gość nie chce tego
hahah to czemu nie napiszesz od razu tylko teraz walisz ten tekst na odpierdol jak taka wielka wiedze masz? no, ale ok jak twierdzisz, ze niemozliwa to tym lepiej

Gość i nie dostaniesz
I dostałaś dwie konkretne odpowiedzi na pytanie:D Ciąża możliwa Ciąża niemożliwa...jesteś zadowolona z odpowiedzi?:P

Gość i nie dostaniesz
Ty za to masz widzę dziecka z podstawówki. Bo dzieci w gimnazjum już wiedzą sex bez zabezpieczenia=ciąża.

Gość nie chce tego
nie:) oczekuje odpowiedzi popartymi jakas wiedza lub doswiadczeniem, to chyba normalne:) chce wiedziec czy glupie tablety az tak moga odwlec w czasie owulacje ktora normalnie mialabym ok 3 tyg wczesniej chyba sa ludzie ktorzy taka wiedze posiadaja, prawda?:)

Gość nie chce tego
kochana zajsc mozna raptem pare dni w miesiacu, wiec mozna bez zabepieczenia z powodzeniem ten seks uprawiac bardzo dlugo zanim sie wpadnie lub nawet zajdzie jak sie planuje ( co nie oznacza, ze to popieram seks bez zabezpieczenia)

Gość ogarnij się niemoto
a tutaj nie miałaś już odpowiedzi?? " 16:37 [zgłoś do usunięcia]Po co się powtarzasz??? To masz-NIE MOŻLIWA CIĄŻA!! Odstawiłaś tabsy to i teraz masz zawirowania hormonalne.Ot i to cała twoja ciąża."

wczoraj zerknęłam na jej temat i było więcej o tym stosunku napisane.

Gość nie chce tego
ej niemoto zanim kogos obrazisz to przeczytaj post, ta sama pomarancza napisala mi tez cos zupelnie odwrotnego typowe polki, ktore nie to ze nie doradza to jeszcze obraza zaaaal

Gość i nie dostaniesz
widzę,że wiedzę to Ty masz ogromną:D hahaha:) Tak,owulacja po tabsach mogła się o tyle czasu przesunąć.Ogólnie,to nie wiadomo czy ona była,ponieważ po odstawieniu Twój organizm może nawet przez kilka miesięcy dochodzić do siebie.Brałaś tabletki i podstawowych informacji na ich temat nie posiadasz:/ Może być tak,że organizm jeszcze się nie oczyścił i zablokował owulację-a co za tym idzie,na razie okresu nie będzie:/

Gość nie chce tego
dziekuje za rady i porady nie blysnelas zadna wiedza w temacie a mnie krytykujesz wiem kiedy mam dni plodne z dosc dobra dokladnoscia, ale nie musze byc specem od hormonalnej antykoncepcji ktora sostowalam krotko dlatego pytam ale pytac juz nie zamierzam, bo tu sie niczego konkretnego nie dowiem do widzenia

Gość i nie dostaniesz
a w czym ja mam Ci doradzać? Czy urodzić czy usunąć?:D

Gość ogarnij się niemoto
to zawężę, bo najwidoczniej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem jak tekst jest za długi, "Odstawiłaś tabsy to i teraz masz zawirowania hormonalne.Ot i to cała twoja ciąża." a prawda jest taka, że ciąża jest nieprawdopodobna tylko u kobiety, która nie współżyje, musisz poczekać spokojnie albo zrobić test ciążowy albo betę. Tysiące tematów na kafe są o tym :/

Gość nie chce tego
wiem, ze tabletki moga przesunac okres, pytam sie tylko czy co za tym idzie moga przesunac owulacje tak pozno ze mozliwe jest zajscie? albo inaczej ze jest duzo prawdopodobiuenstwo zajcia A co twoim zdaniem nie tak napisalam? wiadomo, ze wpasc mozna i przy 1 razie jak ma sie pecha, ale ogolnie bzdura jest ze sex bez zabepieczenia=ciaza nie jestesmy plodni jak kroliki

Gość nie chce tego
to ze ciaza jest mozliwa, to ja wiem, bo mozliwa jest nawet przy tabletkach, ale interesuje mnie czy np mam ryzyko jakichs 5 % czy np spore w wy jakos poza obrazaniem nie umiecie pomoc szkoda mojego i waszego czasu narka

Gość i nie dostaniesz
spierdalaj do książek dziecko,bo już mi ciśnienie podniosłaś!!! Jak chcesz,to się pierdol bez zabezpieczenia cały czas!Przecież królikiem nie jesteś,to nie zajdziesz...:D Oby nigdy,bo mieć taką matkę,to masakra:/ I nie zadawaj durnych pytań,bo do Ciebie i tak żadna wiadomość nie dociera!

Gość i nie dostaniesz
a szans na ciąże masz 50%

Gość nie chce tego
lecz sie kretynko

Oj zawirowania jak najbardziej możliwe. Za pierwszym razem kiedy odstawiłam tabletki to dostałam krwawienie z odstawienia i od pierwszego dnia tego krwawienia dostałam tylko plamienie wyłącznie brązowawy śluz ewentualnie różowo-łososiowy po 37 dniach, kolejny cykl po 44 dniach i to samo plamienie i dopiero normalne krwawienie dostałam po 68 dniach. Za drugim razem, dostałam krwawienie z odstawienia później po jakichś dwóch tygodniach jeden dzień plamienia i okres przyszedł dopiero po 85 dniach :/ a z kolei w następnym cyklu miałam stosunek bez zabezpieczenia i teraz z niego jest córa :)i w tym owulacja opóźniła się tylko o dwa tygodnie.

Gość gdzie on jest?
początkiem sierpnia odstawiałam tabl.bo chciałam zajść ,ąle mąż dopiero wrócił końcem sierpnia do domu coś koło 29 sierp. i zaszłam po tym jednym razie w maju urodzę synka:)

Gość nie chce tego
w koncu jakis konkret:) dziekuje

Gość i nie dostaniesz
Ja Ci wcześniej odpowiedziałam normalnie na pytanie.Napisałaś o przesunięciu owulacji itp. a Ty napisałaś,że nic nie wniosłam w odpowiedzi i że sama nie wiem o co chodzi:/ I kto tu jest kretynką?Drukowanymi literami trzeba Ci napisać odpowiedź na Twoje pytanie żebyś wreszcie zrozumiała?

nie chce tego nikt Ci nie określi ryzyka bo musiałabyś mieć naturalne cykle i się obserwować, a po odstawieniu tabletek to rosyjska ruletka będziesz mieć owulacje np. 3 tygodnie po ostatniej tabletce a możesz mieć 2 miesiące po ostatniej tabletce. To jak zaskoczą hormony i jajniki tego już nikt nie jest Ci w stanie powiedzieć.

Gość nie chce tego
i nie dostaniesz chodzimo i o okreslenie mniej wiecej prawdopodobienstwa tej ciazy i tyle. juz to pisalam dzieki za odpowiedzi tylko jeszcze napiszcie kiedy najlepiej zrobic test? poczekac jeszcze z tydzien czy zrobic wczesniej? przyznam, ze sie denerwuje

Gość ogarnij się niemoto
jak sie denerwujesz to zrób 10-12 dni po stosunku i jak bedzie negatywny to powtórz na wszelki kilka dni później, albo idź na betę i powinnaś być w tego prawie w 100 % pewna