Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alletif

Bledziuchna kreska na teście ciążowym.

Polecane posty

Gość alletif

Może zacznę, że jestem 2 dni przed spodziewaną @. Od mniej więcej 1,5 tyg. baaaardzo bolą mnie piersi jak nigdy dotąd. Całe są nabrzmiałe, sutki wrażliwe, a najbardziej bolą po bokach pod pachami jakbym miała siniaki.. Zrobiłam dziś test.. i zobaczyłam kreskę. Naprawdę. Taką.. jaśniutką, cieniutką. Myślałam, że sobie wmawiam. Jednak jak oddaliłam test to ją widziałam! Zrobiłam drugi test. Innej firmy. To samo. Zrobiłam zdjęcia. Same zobaczcie.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c93e70e54b62bf6e.html Jedno zdjęcie przyciemniłam i dodałam mu kontrastu. http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/kody/?uploadCount=1&layout=3&uploadedPhotoId=dcd082702e12bed4 Co o tym sądzicie?

Gość Zamiast
wg mnie wczesna ciąża. Jest wcześnie więc jeszcze stężenie hormonów jest małe.

Gość alletif
Dzięki za odpowiedzi. A czy gin będzie już w stanie coś zobaczyć? Czy nie za wcześnie?

Gość Zamiast
do gina jeśli potwierdzi ciążę okres się nie pojawi. I to najwcześniej za 2 tygodnie bo teraz to niewiele będzie widać.

Tak, teraz może nie być nic widać. Czasem w 5 tyg widać sam pęcherzyk a czasem już widać zarodek. Jakbyś poszła teraz to zbadałby pewnie tylko macicę i mógłby stwierdzić, że jest rozpulchniona. Umów się najlepiej tak 6/7 tc. Skoro krecha jest blada to pewnie niedawno doszło do zapłodnienia, ja też miałam bladą ale ciut ciemniejszą od Twojej i to było 16 dni od stosunku. Ja w 7 tc widziałam już zarodek i słyszałam serducho :)

Gość alletif
No nic, pozostaje mi cierpliwie czekać.. (choć z tym bywa różnie) Dopiero jutro jest 28 dc a w czwartek dzień planowanej @, ale nie mogłam wytrzymać - dziś rano musiałam zrobić ten test..

Gość kjdffkdflkd
ciąża ;) ja też miałam bladą kreskę, ledwo widoczną (mój mąż nie widział i mówił, że sobie wmawiam), jednak beta potwierdziła ciążę ;)

Gość kjdffkdflkd
a u ginekologa byłam w 5 tygodniu i widać było już pęcherzyk ciążowy

Gość alletif
Mam jeszcze pytanko czy czasami pobolewanie jak na @ jest normalne?

Gość kjdffkdflkd
Normalne. Mnie tak samo bolał brzuch jak na okres i do tej pory tak pobolewa a jestem w 8 tygodniu

Gość alletif
kjdffkdflkd - a jakie miałaś jeszcze objawy?

Gość kjdffkdflkd
Na początku właśnie bóle brzucha, bóle piersi, zwłaszcza rano, nieraz nie mogłam się ruszyć bo bolały tak jakbym miała właśnie siniaki, później doszły mdłości. Teraz pozostały bóle brzucha i doszły zaparcia i wzdęcia, po nocach nie śpię przez to bo mi brzuch rozsadza :(

Gość maruska31
Jest ciąża, gratuluje, ja czekam do czwartku na @, test robiłam wczoraj bo miałam nadzieje na taką kreseczkę jak twoja, niestety, nic nie zobaczyłam, jedna krecha.

Gość Bądź sobą
Ja miałam objawy jak przed miesiaczką:) w dniu spodziewanej latałam co chwilę sprawdzić bo wydawało mi się że już dostałam:) zrobiłam test popołudniu i wyszła taka kreska że ja myślałam że jej nie było. Mój M. twierdził że ona tam jest. poszłam na bete i nie miałam wątpliwości. Zapisz się do gin jeśli test beta wyjdzie pozytywny. I tak na termin NFZ poczekasz 2 tygodnie. Ale jeśli będzie pozytywny to kup kwas foliowy i łykaj:)

Gość Bądź sobą
Maruśka ja robiłam test w sobotę miesiaczka miała być we wtorek czyli 4dni później. ten test wyszedł negatywny dopiero we wtorek zobaczyłam ledwo widoczna kreskę:)

Gość tak jak wyżej ...
ja też uważam że to ciąża, zmierz sobie też temp.

Gość alletif
temp. od tygodnia ponad 37... jutro termin @, zobaczymy...

Gość alletif
temp. od tygodnia ponad 37... jutro termin @, zobaczymy...

Gość Nadia93
Mam tak samo jak Ty :) jestem 3 dni po terminie @ boli mnie okropnie brzuch a ból piersi po bokach mam od 2 tygodni. jutro idę po test ...

Gość alletif
Nadia93 - idz, idz! ja bym na Twoim miejscu poszla juz dzisiaj :)

Gość alletif
dziewczyny dziś robiłam test i kreska również bledziutka ale widoczna okiem.. chciałabym mieć pewność.. czy nie za wcześnie, żeby iśc na betę?

Gość alletif
Dziewczyny dziś robiłam test i tak samo blediutka kreska, jednak zauważalna ludzkim okiem, pokazałam ją przyjaciółce i ona też ją widzi.. Chciałąbym mieć 100% pewność, czy nie za wcześnie żeby zrobić betę? Czy wykryje ciąże?

Gość maruska31
Ja jutro rano zrobie test bo mam termin@, zobaczymy, mam nadzieje że coś dojrze, ogólnie czuje się troche inaczej, przede wszystkim jest mi zimno i od kilku dni jestem wyjątkowo zmęczona, oprócz tego ból piersi ale przed " też tam mam.