Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejska trzydziestka

Mam w perspektywie romans z 21 latkiem - brać?

Polecane posty

Poznałam jakiś czas temu 21 letniego chłopca- bo nie wiem, czy można go nazwać mężczyzną... Sama mam 32 lata, nie szukam męża i nie jestem w żadnej relacji. :classic_cool: Tymczasem znajomość, o której piszę, wyraźnie zmierza do finału w łóżku, i zastanawiam się, czy się w to pakować 🖐️ Mam ochotę, to prawda, ale nie chcę mu zrobić krzywdy, widzę, że jest w to wszystko znacznie bardziej zaangażowany niż ja. :( I co tu począć 😭 Radźcie, dziewczyny :)

Gość luuuuuuuuuuuuuuudzie
brać :-P

Gość nie wahaj się
seksualnie będziecie idealnie dopasowani- Ty masz teraz duże potrzeby, a on power, żeby je zaspokoić :D :P

Gość o rety, rety_ale kotlety! ;)
nie brac!!! Dzieci sie nie rani Trzydziecho jedna! ;)

Nie chcę go skrzywdzić, i naturalnie powiedziałam mu, że raczej nie widzę nas w jakimś związku przez duże Z 🖐️ Niemniej czasami napięcie między nami jest już tak duże, że najchętniej rzuciłabym się na niego :P

Zrobisz jak chcesz, proponuję jednak czasem pomyśleć też głową. Kurcze czy w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze używa mózgu a nie tylko lędźwi?:P

Gość tam ta dam
I nad czym się zastanawiasz? :D Jakby miał 16, to byłby problem :classic_cool: A tak to oboje jesteście dorośli, oboje tego chcecie, korzystajcie :classic_cool: :P

Gość Wrzask Berserkera
ja też bym ci sie nie oparł ;) niestety żadna w tym wieku mi nie proponuje ;)

Gość DWU dziestolatek
Dlaczego w moim otoczeniu nie ma takich trzydziestek. To jest mój drugi w kolejności ważności priorytet po nastolatce.

opanuj sie. Jestes duza. On jest jeszcze maly. Wiec - pomysl chwile, zeby nie kupowac potem jedynie "waterproof" tuszow do rzes. A "te" moga byc potem potrzebne z rozmaitych powodow i nastepstw.

Gość ivo7er
Brać ale ostudzać jego zapędy do uczuć. I wyedukować, dla przyszłych pokoleń! :D

Żeby było jasne- nie spotykałam się nigdy z nikim w tym wieku, ta znajomość to zupełny przypadek. :) Nie planowałam, że zajdzie aż tak. Bez fałszywej skromności powiem, że jestem ładną seksowną kobietą, i często nagabują mnie młodsi mężczyźni... ale dopiero z tym mam ochotę ostro się zabawić. Heh co za meksyk 🖐️

Gość anormai
korzystaj jemu i tak chodzi tylko o seks :)

Gość kwiatynastole
będziesz żałować, zranisz nie tylko jego, ale też siebie. Jeśli znajomość ma obroty zmierzające do łóżka powinnaś ja zarwać, bo 21 latek to niedojrzały emocjonalnie chłopczyna.

no Meksyk, Meksyk. ;) ;) Choc "Sajgon" i "Wietnam" tez mi przyszlo do glowy... dobrze, ze wtedy (w Wietnamie) USA dostalo w kosc. (uproszcze - >) Nie mieli prawa tak krzywdzic i narzucac innym narodom swojej woli. Wszak w "roznorodnosci" sila, radosc, fun i ciekawosc... prawda? :) jak to sie ma do Twojej historii? Powiem tak; ktorym krajem/narodem jestes?

Gość DUMBLEGUT
NA STAREJ PICZY DOBRZE SIE CWICZY :D

powiem tak- mamy sporo wspólnych pasji, a ta osoba nie jest typowym przedstawicielem swojego glupkowatego pokolenia. Ale naturalnie nie robię żadnych dalekosiężnych planów z nim związanych. Pomyslałam, że skoro pragniemy siebie nawzajem i nie jesteśmy w żadnych związkach, moglibyśmy nieco się .... zabawić. :P :)

Gość Seks bez zobowiązań,bez
wyobrażania sobie czegoś więcej,mógłby być niezłym zaspokojeniem różnych fantazji,ale to nie jest nierealne.

Nie mówię,żeby to było to dobre i chwalebne,ale miałoby to swój urok i smak.Nie mieszajcie sobie i innym w głowach,nie mając odwagi na coś takiego.

Gość dej end najt
Uważaj, jestem w Twoim wieku i w takim właśnie 21 latku się zakochałam.. I teraz jestem w czarnej dupie

Gość kawaleria
nie da się z takiego układu wyjść z klasą albo zostaniesz zostawiona przez gówniarza, który poszuka sobie młodszej dziewczyny w swoim wieku albo zostawisz zasmarkanego, zakochanego gówniarza który będzie warował pod twoimi drzwiami i skamlał o seks bo raczej związku z tego nie będzie.

Sama już nie wiem..... 🖐️

Zakazany może często bardziej kusić,niż taki podany na tacy,więc pobzykanie się z kimś,gdzie oboje wiedzą,że nie są dla siebiei nie będą,ale jest jakiś pociąg do siebie,to byłaby realizacja jakichś fantazji,prznajmniej po mojej głowie chodzących.Nie wierzę,żeby to realne.

Gość Ada_dama
ja bym zaryzykowalal, wolna jestes, co ci szkodzi

Gość pakimolkiomijko
0/10 koniobijcy

Gość kawaleria
autorka pewnie i tak będzie się chciała przekonac na własnej skórze czy warto czy nie:) warto i nie warto jednoczesnie \to nie jest prosta rzecz ale jako starsza w tym układzie, ponosi większa część odpowiedzialności no i istnieje ryzyko że chlopiec pochwali się kolegom przy piwie i ustawi się do niej kolejka:) jednym słowem: trzeba przewidziec wszystkie scenariusze a potem decydować no i na pewno błędem jest oczekiwać od 21 latka dojrzałych zachowań.

Gość kjhdjkdjhdkk
czy ty jesteś nienormalna ?? jaki związek ? facet w tym wieku myśli o bzykaniu non stop nie w głowie mu żadne związki, cięsz się że masz młodszego , co za dylematy o matkooo!!