Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co myslec i robic

Ciąża a odmówienie pracy przez agencje prosze o pomoc!

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Nie wiem co myslec i robic nie kretynie nie pasozytowac wystarczajaco dlugo sie nazapier*dalalam dla tego kraju zeby teraz mnie wykiwali tylko dlatego ze spodziewam sie dziecka ;/ wredne polskie szuje;/" xxxxx jesli nie ejstem obywatelka kraju o kt mowa - tylko niudana-emigracjuszka;-) - to zmaist klac publicznie (boze - i ona bedzie matka;/) to powinnas podziekowac ze kraj ci pozwolil pracowac i bogacic sie (a jak sie nie udalo - to coz - kazdy ma to na co zasluguje..;/) "wredne polskie szuje" ;/ - i ty chcesz pomocy od ludzi? myslicie, ze komus tak agresywnemu i wulgarnemu warto pomagac....?

" Nie wiem co myslec i robic po pierwsze nie rozkladalam dla szczurka tylko dla meza to raz" xxxxx i to cie we walsnej ocenie tak nobilituje? ;-) ;-) ;-) xxxxx nie wiem gowniaro ile masz lat ( po tego typu wypowiedziach smiem twierdzic ze jestes gowniara) i nie pare tygodni a drugi rok" xxxxx wow!;-) do dziecka tez sie pedziesz zwracac [per "gowniarzu" zanim nie osoganie pelnoletnosci? xxxx a ze wczesniej pracowalam gdzie indziej zjechalam do polski i znowu tu przyjechalam to nie napisalam, napisalam date od kiedy pracuje w tej firmie tepaku" xxxx czy wlasne potomstwo raczej bedziesz tytulowac per "tepak"?;-) moze wizyta u psychologa by ci sie przydala, hm? nie martw sie , pewnie w UK maja to za darmo, wiec ci sie bedzie "nalezalo" za cyt. "zapie...nie dlatego kraju" ;-)

" Nie wiem co myslec i robic a ty co robisz? zapierdzielasz na kasie w biedronce za 1200 zl i zyjesz od pierwszego do pierwszzego ? tania silo ? co soba reprezentujesz? czy siedzisz u mamusi na garnuszku ?" xxxxx a moze osoba do ktorej tak serdecznie adresujesz wypowiedz;-) - po prostu postanowila sie rozmnozyc i z potomstwa sie utzrymywac, w UK ofkors;-) ;-) ;-) ponoc to teraz popularna forma "zarobkowania";-)

"redka bambino26 autorko daj spokoj, nie uzeraj sie z frustratami. Takich nalezy olac cieplym moczem. Idz do Job Centre, powiedz co i jak i oni napewno cie pokieruja. Poza tym mozecie sie z mezem starac o TC, a pozniej o CTC. Nie wiem co myslec i robic ok kredko dziekuje ci za pomoc" xxxxx o i widzisz! - o tym mowilam ;_) znalazla sie kolezanka "po fachu" ;-) obeznana w tematyce skad wziac peieniadze jak sie nic nie umie i jest nieprzydatnym;-) xxxx [zgłoś do usunięcia] Nie wiem co myslec i robic nie chce nikogo naciagac chce znac swoje prawa zreszta nie bede z toba dyskutowac dzieciaczku bez szkoly" xxxxx bo po "szkole" to najlpeiej zrywac warzywa, co nie?;-)

Gość malamimioza
autorko napisz do mnie artigiano@interia.pl coś ci poradze

Gość malamimioza

Gość malamimioza

ror zawsze musisz miec ostatnie zdanie, prawda? Zal :o

Gość Nie wiem co myslec i robic
Nie bede sie przejmowala takiimi komentarzami poprostu mam je gdzies :)

[zgłoś do usunięcia] tink! ror zawsze musisz miec ostatnie zdanie, prawda? Zal " xxxx nieprawda;-) w koncu topic otwarty - ale jak dla ciebie to fun liczyc moje posty to oki;-) enjoy;-)

Gość kredka bambino26
prawda, prawda. "gwiazda" kafe nie spocznie dopoki nie skopiuje i rozlozy na czesci pierwsze kazdej wypowiedzi na topiku, na ktorym akurat sie udziela. :D

Gość gość
Ror kobieta potrzebuje pomocy od ludzi a nie od bydla które reprezentujesz

Gość gość
ta kobieta potrzebowała pomocy 3 lata temu!!! po co odkopałaś ten topik??