Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnbbdhdhjhjdhjshdjkhsdjk

studia po liceum zaocznym. możłiwe???

Polecane posty

jest tu ktoś kto ukończył liceum zaoczne i poszedł na studia i zdawał maturę rozszerzona z jakiegoś przedmiotu??? czy jest w ogóle szansa dl mnie ????

Gość tbgb
pewnie ze jest jesli zdales / zdalas mature to mozesz isc na kazde studia

Gość zawsze no
zdaj mature dobrze i smiaiało skladaj papiery . Moja siostra po latach glupiej mlodosci i imprezowania w wieku 22 lat skończyła 2 letnie Liceum w CKU , zdała ładnie maturę i w tym roku konczy dziennikarstwo dzienne .

Gość nheaven
Ja znam osobę, która studiuje 2 kierunki po liceum zaocznym i świetnie jej idzie :)

Gość hfdjsbdhf
Jasne że możesz studiować po liceum zaocznym o ile zdałeś maturę. Mój kuzyn kończył liceum zaoczne i potem studiował w wyższej szkole morskiej i dzienne studia kończył. Czyli bez problemu :)

ale oni zdawali jakie konkretne przedmioty rozszerzone tak ?? bo ja mam obowiązek zdawać matematykę polski i język podstawę.. i co mam po takiej maturze?? jakie studia ??? przecież teraz wszędzie wymagają rozszerzonych przedmiotów..:/ jakie przedmioty na to dziennikarstwo zdawał???

Gość gość
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISOWE 0 zł!! Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678

Gość gość
Jasne, że możliwe! Ja chodziłam do liceum ogólnokształcącego dla dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory, zdałam dobrze maturę i zapisałam się na studia. Ja chcącego nic trudnego!