Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixocity

Chętnie Wam powróżę, piszcie

Polecane posty

Gość noijaciekawskabardzo
ciekawskabardzo 10.01.1989 czy moja siostra sie rozwiedzie czy uratuje malzenstwo

Agnieszka 12 02 1982 czy wygram podział majątku czy będę mieszkać z dziećmi w tym domu czy córka zaczie mówić i kiedy czy wyjdzie z choroby

Gość smutnaaaaabbkk
co będzie z Kamilem, czy to ma sens, czy chodzi mu tylko o sex?

Gość POMINĘŁAŚ MNIE:( :( :(
Dorota04.08.1979 czy wyjadę za granicę i czy znajdę tam pracę(kiedy to będzie) Będę Ci niesamowicie wdzięczna za odpowiedź 🌻 🌻 POMINĘŁAŚ MNIE A TAK BARDZO MI ZALEŻY NA ODPOWIEDZI:(

Gość ixocity
w kartach nic nie widać wyraźnie, dlatego właśnie trzeba mieć talent wróżbiarski, inaczej każdy mógłby z nich wróżyć. karty trzeba umieć odczytywać. kilka dni przed świętami był niestety ale zmiany w finansach na razie nie nastąpią, na pewno nie w najbliższym czasie ola2 w najbliższym czasie będzie stabilność bez żadnych zawirowań, prawdopodobnie będziesz gromadzić raz negatywne raz pozytywne emocje, po tym czasie pojawi się jakaś nowa relacje, które przyniesie ze sobą intensywne przeżycia ona12376 możliwe, że Twój wiek będzie powodem, dla którego Mirek nie będzie wobec Ciebie uczciwy, nie będzie wiązał z Tobą poważnych planów na przyszłość

Gość very bad girlll
tak bardziej odczytujesz emocje i uczucia w tych swoich kartach.nieprawdaz?

Gość Karrrolllllaaa
Karolina 13.01.94 Czy tego lata wyjadę za granicę do pracy?

Gość ixocity
ijaijachce niestety ale na na przeszkodzie może stać fakt, że zgromadziłaś zbyt dużo negatywnych emocji, po dłuższym czasie, może po kilku miesiącach, nastąpi poprawa zdrowia jednak nie będzie to pełne wyleczenie, może nastąpić polepszenie nastroju, emocji, jednak nieznaczna poprawa zdrowia niech nie będzie zwodnicza

Gość ona12376
czy poznam kogos?kiedy? czy zostane samotna matka? gabi

Gość ixocity
mała56 tak, ale nie w najbliższym czasie, raczej na wiosnę, będzie jednak kilka zmian, które od razu nie wyjdą na jaw

Gość daria555222
daria16.05.1983 on 02.03.1983 mariusz.co on do mnie czuje,jaki jest?

Gość ixocity
noijaciekawskabardzo nie będzie dużych zmian, ale nastąpi nieznaczna poprawa relacji, z tym że nie będzie się to wiązało z aktywnością, możliwe że małżeństwo przetrwa, ale żadna ze stron nie będzie próbowała poprawić relacji ze sobą, poprawa może wynikać z faktu, że kłopoty w małżeństwie zostaną przemilczane

Gość nieparzyste
10.01.1979 - czy ten rok bedzie mniej pechowy? w kazdy nieparzysty mam zawsze jakies problemy i ciagle pod gorke

Gość tylkoprzelotem
25.10.1993r on 08.06.1988r. Jak dlugo bedziemy razem.

Gość ixocity
very bad girlll jeśli będzie faktycznie znaczna zmiana, to można to odczytać, jednak zazwyczaj trzeba po prostu umiejętnie odczytać przyczynę i skutek różnych zajść i pomniejszych zmian w różnych sferach życia agus555 sytuacja materialna się znacznie zmieni, co jednak zostanie przesłonięte niedobrymi relacjami z Twoimi bliskimi, nie uzyskasz uczucia spokoju i równowagi

Gość babbyvillage
Ania 27.07.1987 kiedy zajdę w ciążę?

Gość ixocity
Karrrolllllaaa tak, tego lata wyjedziesz za granicę. czy chcesz dowiedzieć się czegoś więcej? ona12376 w najbliższym czasie nie wdasz się w relacji z nikim nowym, nie będzie takich możliwości

Gość Karrrolllllaaa
Tak, napisz proszę wszystko co widzisz + możesz wspomnieć o sprawach sercowych. :D

Gość boboboboto
Boska 09 03 66 Jak bedzie wygladalo moje zycie uczuciowe , czy nawiaze ponowny kontakt z moim pierwszym chlopakiem i czy on o mnie mysli ?

Gość trtrst543t4rfrrder
Zostałem pominięty więc spróbuję jeszcze raz :P Michał 26/09/1996 Czy dostanę się do wymarzonej szkoły w tym roku? Zdrowie matki?

Gość ona12376
Co czeka w ciagu roku? Czy bede mężatka?gabi

Gość babbyvillage
Ania 27.07.1987 kiedy zajdę w ciążę?

Gość ixocity
daria555222 Mariusz jest człowiekiem odpowiedzialnym, ale sprawia wrażenie beztroskiego, nie jest jednak Tobą poważnie zainteresowany nieparzyste nie widzę zasadniczych zmian, wręcz przeciwnie w najbliższym czasie zacznie się stagnacja, która się utrzyma przez z jakiś czas

Gość daria555222
to napisz czemu tyle dla mnie poswiecił,czemu zamieszkał oswiadczył się,tyle przeszed,chce dzieckał?daria 16.05.1983.a moze ktos inny mi pisany jest?daria 16.05.1983

Gość ixocity
tylkoprzelotem w najbliższym czasie i jeszcze przez długi czas nie będzie zmian, możliwe że ten związek jest poważny i ma szansę przetrwać

Gość tylkoprzelotem
A czy nasze klutnie w koncu sie zkoncza?

Gość adelajde
10-01-1985 co mnie czeka w tym roku w pracy? Z gory dziekuje