Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce jaaaaaaa

szantaż >????

Polecane posty

Gość ja chce jaaaaaaa

mój chłopak nie może znalesc pracy , jest obcokrajowcem i jest mu 2 razy trudniej . w zeszłym roku był 2 miesiace w pracy za granica , powiedziałam mu ze nie wyobrazam sobie takiego zycia zeby on wyjezdzał ,a w tym roku znow jest to samo juz cos załatwia i jak mu mowie ze mi sie to nie podoba to broni sie brakiem pracy ,ale ja niechce zeby jechał ,nie nie nie

Gość ja chce jaaaaaaa
niewiem, wkurza mnie to ze zalatwia to za moimi plecami i powie mi w ostatniej chwili , wkurza mnie ze ja mowie nie pojedziesz a on ze pojedzie , nie liczy sie z moim zdaniem

Gość ja chce jaaaaaaa
mam go puscic ??? niechce takiego zycia

Gość Madame Ciapata Ci poradzi
:classic_cool:

Gość ja chce jaaaaaaa
wiem ,ale ja mam gdzies te pieniadze . w zeszłym roku o mało po niego nie pojechałam ,nie lubie sie z nim rozstawac ,niechce znow tego przechodzic ,niechce .

Gość ja chce jaaaaaaa
ja pracuje .....mam dwie prace :) nie umieramy z głodu .

Gość ja chce jaaaaaaa
niechce tych pieniedzy ,bo wiem jakim kosztem to wszystko bedzie ,ale on sie upiera

No może on chce ci pokazać że dałby rade cię utrzymać, że nie chce siedzieć w domu wtedy kiedy ty pracujesz.

Gość szok po prostu szok
Jaki szantaż, ty chcesz go szantażować? Czym? Bo nie rozumiem. To co, on ma siedzieć przy tobie, czy też na tobie ciągle i nie pracować, bo ty go nie puścisz do pracy? No jak żyje, to takiego czegoś nie słyszałam. Ma tu problem ze znalezieniem pracy, to jedzie tam, gdzie coś zarobi. A czym ma żyć, powietrzem? A za co ci jakiś prezent kupi, czy zabierze do kina? Bogata jesteś, że chcesz, żeby on nie pracował, czy jak?

Gość ja chce jaaaaaaa
moge jechac z nim ale mam dobra prace tutaj i niechce palic za soba mostow bo za granica to tylko praca tymczasowa ..... tak tylko ja nie wyobrazam sobie czegos takiego na dluzsza mete