Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duomox

Jesteśmy samotni z moim kolegą, mamy po 20 lat i ten sam problem

Polecane posty

Gość Duomox

Narzekamy na brak dziewczyny. Kolega wykonuje podłą fizyczną robotę w innym mieście, przyjeżdża tylko na weekendy a ja ciułam coś tam zaocznie ale defakto jestem bez pracy. I jest dużo analogii między nami bo obaj prowadzimy nieciekawe życie polegające na siedzeniu w domu. Jakoś przespaliśmy okres szkolny, ja chodziłem do ogólniaka (jedna z największych szkół w małopolsce) a on do zawodówki i nic się spektakularnego nie wydarzyło w naszym życiu towarzyskim. Kolega utrzymuje że podobało mu się dużo dziewczyn w szkole, mi też kilka i nie wiem jak on ale ja nawet próbowałem przejść od słów do czynów w tym względzie ale nic się nie urodziło z tych znajomości a jedna zakończyła się otwartą wrogością do mnie. Jesteśmy chyba obaj na kupę beznadziejnymi przypadkami. Nie wiemy co mamy z tym zrobić. On sam powiedział: pasowało by sobie znaleźć jakąś dziewczynę ale ciężko będzie. Sądzę podobnie, tylko że ja mam pełną świadomość tragizmu sytuacji. Jak mamy sobie pomóc i kogoś znaleźć?

Gość ivo7er
Ja też mam koleżankę, z którą obie jesteśmy samotne. Zaproponowałam jej, że skoro obie nie mamy nikogo, to powinnyśmy zostać lesbijkami i być ze sobą - niestety, nie dała się przekonać :(

Gość mnkjhg
Wychodźcie z domu. Na imprezy, do znajomych, posiedzieć w knajpie. W domu raczej nikogo nie poznacie.

Gość Kożelanka
Nie szukajcie na siłę bo to nie ma sensu. Musicie się trochę zmienić (siedzenie w domu...) żebyście byli atrakcyjni dla płci przeciwnej - zacznijcie się czymś interesować, uprawiajcie jakiś sport, zacznijcie wychodzić i poznawać ludzi, a w końcu jakaś fajna dziewczyna się trafi :)

Gość Zuzanna Amelia & 8
Wiara - Jak Twoja lysina ?

Gość Kossma
A Ty PBW znalazłeś już sobie dziewczynę?

Gość Duomox
Myślicie że jesteśmy nieatrakcyjni fizycznie? Żeby było śmieszniej to obaj mamy nadwagę - on waży 106 kg przy 180 cm wzrostu a ja 90 przy 185 :D On chyba był na jakiejś imprezie niedawno ale siedział tam ponoć jak kołek, natomiast ja też byłem swojego czasu i nie próbuje więcej.

o, dobrze trafiliście na kafe przygarnie was niestrudzony wujek offerma, weteran w prawiczkowej branży a niewiele brakowało, żebyście się z jakąś babą zmarnowali :P:P:P

Gość Duomox
No i mówi że on tak nie ma znajomych co robią jakieś imprezy, wypady grille, zresztą ja podobnie. Ma o tyle lepiej że się czymś zajmuje - pracą a ja siedzę tu na miejscu non stop i jest chyba gorzej ze mną skoro piszę na kafę.

Gość dobreradee
Musisz wyjść do ludzi.

Gość Duomox
No i co, już koniec odpowiedzi? A kolejną palącą kwestią jest odpowiedź na pytanie czy my czasem nie jesteśmy jacyś niedorobieni, czy to nie jest tylko kwestia naszego trybu życia.

Gość dobreradee
Pewnie jesteśmy niedorobieni i przez to taki tryb życia. Wszystko razem.

Gość Duomox
Jak to możliwe że obaj tak dziadujemy?

Gość Duomox
temat up

Gość ghdhdhchcv
Duzo osob tak ma. Nadwagi nie mam (kiedys mialem) bo uprawiam sport, mysle ze zle nie wygladam ale co z tego jak dziewczyny nie zwracaja jakos na mnie uwagi. Ja tez nie zagadam "z niczego" do jakiejs dziewczyny bo nie mam takiej bajery niestety. :/

Gość Duomox
Dużo osób tak ma? A ja sądzę że tylko ja.