Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdhdot

nie wiem czy moj facet juz uprawial seks

Polecane posty

Gość jdhdot

stosunkowo swiezy zwiazek. poki co, nasza intymnosc opiera sie na wzajemnym dotykaniu. on nie dazy za wszelka cen do seksu, nie maca na sile, nie poruszylismy tematu seksu. ja jednak chcialabym wiedziec czy jest prawiczkiem. wolalabym uniknac pytania go wprost, bo moze sobie cos pomyslec.. ze jestem niewyzyta albo co. jak moge inaczej sie dowiedziec tego? glupie problem, wiem. ciesze sie, ze jest taki delikatny i widze, ze nie zalezy mu na jednym. jednak z czystej ciekawosci chcialabym to wiedziec.

Gość warce rgb
A jeśli okaże się prawiczkiem? Zostawisz go? Jednocześnie na związek , na coś więcej.

Gość jdhdot
a czemu mialabym go zostawiac? jesli sie okaze to okaze. to co z tego. I. to cos zlego, ze jestem tego ciekawa??

Gość jdhdot
no to mowie :P po prostu nie mam smialosci zapytac. on nie porusza tematu seksu mimo, ze wiem ze go podniecam. Ale na tym sie konczy. sama tez nie chce wyjsc na jakas napalona czy cos. za bardzo mi na nim zalezy, zeby pozwolic sobie na cos takiego. nie chce po prostu, zeby cokolwiek sie zmienilo.

Gość zostaw go
jak nie okaze sie prawiczkiem:O

Gość jdhdot
brak normalnych rad? :(

Gość errrtytu
Ale co Cie to? Jest albo nie jest i tyle

Gość schubert gryfic
zostaw go jak nie okaze sie prawiczkiem F Zostaw go jesteś kobietą? Wątpię. Kobiety gardzą Przwiczkami zwykle i uznają czekanie na coś więcej przez mężczyzn za objaw choroby psychicznej.

Gość jdhdot
nie zostawie go za cholere. za dobrze mi z nim. i to nie ma znaczenia czy jest prawiczkiem czy nie. po prostu to chyba normalne, ze chce wiedzieć z kim wchodzę w związek (juz weszłam). ja juz dziewica nie jestem, więc tez dobrze byłoby wiedzieć z kim będę współzyc.

Gość kamil jgora
skoro uprawiałaś już seks, to przecież zorientujesz się czy jest prawiczkiem podczas seksu. Ewentualnie każ mu oddać krew jeżeli boisz się choroby wenerycznej