Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skuteczna metoda

Jakie metody antykoncepcyjne stosujecie? Wymieńmy doświadczenia.

Polecane posty

Gość skuteczna metoda

Witajcie. Od 10 lat (z roczną przerwę na ciążę) stosuję tabletki antykoncepcyjne. I powoli zaczynam odczuwać skutki uboczne- pojawiają się infekcje dróg moczowych i trochę przytyłam-6kg w ciągu ostatnich 2lat. I myślę o rezygnacji z tabletek na rzecz innej metody. Tylko jakiej? Prezerwatywy odpadają bo mam uczulenie na lateks. Wiem,że teraz robią też bez lateksu,ale ja przy prezerwatywie nie mogłabym się rozluźnić bo one czasem pękają... A ja potrzebuję czegoś pewniejszego. Jak się zabezpieczacie? U mnie obserwacja cyklu też odpada,bo pierwsze hormony dostałam na wyregulowanie cyklu-raz miałam 40dni a raz 20...:( i po odstawieniu tabletek pewnie te problemy wrócą.

Gość natmik
prezerwatywy od 4 lat i skuteczne

Gość skuteczna metoda
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość natalia-lia
Ja stosuję tabletki, planuję za jakiś rok rozpoczęcie prób zajścia w drugą ciążę, jeśli się uda to po urodzeniu dziecka chcę założyć spiralę

Gość Marlena R.
Stosuję Personę i Pearly. Drogie, ale nie zamieniłabym na nic innego na świecie, a już na pewno nie na hormony.

Gość zielone konwalie
Nic nie stosuje od 9lat, wczesniec tabl.hormon., po których rozwalilam sobie gospodarkę hormonalna i miałam problemy z zajsciem w pierwsza ciążę, jedyny plus że już nie muszę się nigdy zabezpieczac

Gość idź do gina
Może zrób poziom hormonów i zmien tabletki. W w w zielone konwalie a czemu nie musisz się już zabezpieczać?

Gość zielone konwalie
Bo mam rozwalona gosp.hormonalna, teraz biorę leki od roku które to regulują by zajść w ciążę, jak zajde znów je odstawiawiam, borac tylko lek na tarczyce, czyli jak ich nie biorę jestem bezplodna

Gość POMINĘŁAŚ MNIE:( :( :(
ja mam wkładkę z miedzią. skuteczna,na 5 lat.

Gość agiew
Ja używam komputera Cyklu Cyclotest 2 Plus. Służy do metody objawowo-termicznej