Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttttttie22

Dziwne,nie?

Polecane posty

Gość katttttttie22

Co oznacza jak koles, mowi czesc za kazdym razem gdz mnie spotka tego samego dnia. W sensie,ze np minelismy sie dzisiaj na korytarzu na uczelni, powiedzial mi czesc, a nastepnej przerwie, 1,5godziny pozniej, znowu sie minelismy na korytarzu i znowu powiedzial mi czesc..Czy to nie dziwne? nie wiem jak to interpretowac... PS. Co do tego kolesia, to znamy sie bardzo przelotnie...

Gość Elektronikełe
a jak powinien mówić? re?

Gość qurwax
jezeli te 22 w nicku oznacza twój wiek to nie ma nadzieji żadnej,żadnej nadzieji na lepsze w kraju pojebów

Gość sajonara
masz wyobraźnie dziewczyno!

to znaczy ze byc moze skrywa do Ciebie glebsze uczucie, za kazdym razem gdy mowi czesc chce podej i porozmawiac ale widac zle mu odpowiadasz, powinnas byc bardziej mila bo sie chlopak zamknie w sobie i przegra zycie pees nie mozesz lekcewazyc takich powaznych znaków

Gość katttttttie22
kurde, ludzie nie zrozumieliscie mnie, nie chodzi o to ze mowi czesc tylko ze robi to dwa razy w odstepie niecalych 2 godzin!!

Gość sajonara
no ja wiem o co ci biega, dlatego mówię, że masz wyobraźnię.! pewnie ci się podoba i chcesz usłyszeć takie teksty jak pisze ci Fieodora.

Gość katttttttie22
Fieodora,mowisz powaznie?? Niby jak zle odpowiadam? Fakt, nie usmiecham sie przy tym ale on tez nie, mowi to jakby beznamietnie,wiec...

Gość katttttttie22
sajonara i Optimi, skad takie daleko idace wnioski?

oojak beziwednie to co inego moze znaczyc, czy mruga jak do Ciebie mówi? i co robi z ekoma? pewnie ze jeste powazna, zawsze

Gość katttttttie22
Fieodora ,co do rozmow, dawno nie rozmawialismy, ostatnio kilka miesiecy temu jak jeszcze chodzilismy na ten sam przedmiot(obecnie nie mamy zadnych wspolnych przedmiotow) nie, raczej nie mruga...

Gość katttttttie22
/oojak beziwednie to co inego moze znaczyc-?/ co na przyklad?

nie mruga to takie dziwne, bo jak nie mruga znaczy ze jego umysl nie jest w pelni trzezwy, z reszta gdyby byl bo sie nie powtarzal, mysle ze jego postawa moze oszaczac pierwsze stadium zauroczenia, jakbyb byl w przedsionku wielkieo domu

Gość katttttttie22
Fieodora-ze niby pierwsze stadium zauroczenia, jak znamy sie od roku?(co prawda dosc przelotnie, wiec on niewiele wie o mnie wiec jaim cudem mogl sie we mnie zakochac, tymbardziej ze nie jestem jakas sliczna...)

Gość katttttttie22
i wogole to o jaki rodzaj mrugania ci chodzi bo w sumie to kazdy mruga oczami co iles tam sekund... zreszta mam wrazenie ze on te czesc mowi raczej chlodno, ostatnio rozmawialismy w maju, na tematy uczelnianie czyli nic prywatnego i mowil raczej chlodno do mnie, a jeszcze miesiac wczesniej ja ze mna rozmawial to byl usmiechniety i wgl..dziwne to wszystko...

Gość katttttttie22
Fieodora- to tymbardziej, zauroczenie trwa krotko, wiec jakby tak bylo to juz by mu chyba minelo skoro znamy sie od roku...

no normalnie czy mruga, tyle razy Ci czesc mówil ze powienien mrugnac w tym czasie a chlodny jest dlatego ze sie boi ze go zlekcewazysz, ma leki i dltego jedyne na co go stac to czesc, zeby zwrocic uwage

Gość katttttttie22
no tak, ale zauwaz, ze/ i mowil raczej chlodno do mnie, a jeszcze miesiac wczesniej ja ze mna rozmawial to byl usmiechniety i wgl..dziwne to wszystko.../ moze wiec pomyslal sobie ze to ja sie nim zauroczylam(bo jestem usmiechnieta do wszystkich i kiedys troche trzesly mi sie przy nim rece jak przedawkowalam kofeine) i dlatego wlasnie zrobil sie chlodny? Zreszta jakby niby chcial byc zauwazony to by chyba cos zagadal, bo mowienie czesc wcale nie zwraca uwagi...

Gość katttttttie22
ads65-nie wcinaj sie do mojej rozmowy z fieodora,ok?

Gość katttttttie22
a moze jest po prostu przesadnie uorzejmy?