Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 hej mam pytanie,bo wlasnie skonczylam tabletki anty (naraya) i zdarzylo mi sie kilka razy nie wziasc ale zawsze uzupelnialam braki.jest to moje pierwsźe opakowanie a jutro jest trźeci dzien przerwy i mam pytanie czy jak bralam nie w czasie ale pozniej uzupelnialam braki to czy okres mi sie spozni?i czy leki na grype maja na to jakis wplyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miliana23 Napisano Styczeń 8, 2013 Jak można brać nie w czasie a potem uzupełniać? Nie można tak albo bierzesz na czas albo nie i wtedy nie masz zapewnionej ochrony proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miliana23 Napisano Styczeń 8, 2013 Co do leków to wszystko pisze w ulotce wiem,że najgrożniejsze ,co osłabiają antykoncepcje to antybiotyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miliana23 Napisano Styczeń 8, 2013 Co do leków to wszystko pisze w ulotce wiem,że najgrożniejsze ,co osłabiają antykoncepcje to antybiotyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 ja to wszystko wiem,bo rok temu bralam ale mialam roczna przerwe,narazie uzywamy gumek z moim chlopakiem.a jest wgl mozliwosc ze okres sie nie pojawi?w poniedzialek musze nowe opakowanie zaczac a jak nie bedzie tego okresu to co mam zrobic?poradzcie mi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 "a jest wgl mozliwosc ze okres sie nie pojawi?" Zgodnie z tym co jest napisane w ulotce jest taka możliwość. Zadałam pytanie w DRUGIM założonym przez Ciebie temacie ile spóźniałaś się z tabletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 "w poniedzialek musze nowe opakowanie zaczac a jak nie bedzie tego okresu to co mam zrobic?" W ostatnim dniu przerwy zrobić test ciążowy. Jeśli będzie negatywny rozpocząć kolejne opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 no wlasnie niewiem jak to bedzie....a w jakich przypadkach moze niebyc okresu?spoznialam sie dzien,na nastepny dzien zawsze bralam dwie tabletki,to zapomniano i normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 robilam ostatnio test i jest wynik negatywny...a jak by nie bylo tego okresu,i trzeba by bylo zaczac opakowanie,i jak bym brala te tabletki codziennie to chronilyby mnie przed ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 Nic nie znaczy. Tak po prostu czasami się zdarza. Jeśli nadal masz zamiar tak nieodpowiedzialnie podchodzić do brania tabletek to nie rezygnuj z prezerwatyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 Nic nie znaczy tyczyło się pytania o przyczyny braku okresu. Po prostu czasami krwawienie się nie pojawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 "a jak by nie bylo tego okresu,i trzeba by bylo zaczac opakowanie,i jak bym brala te tabletki codziennie to chronilyby mnie przed ciaza?" Chodzi Ci o to czy mimo braku krwawienia z odstawienia będziesz chroniona podczas następnego opakowania, zakładając, że będziesz brała tabletki regularnie? Tak, będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 wiem,jak kiedys zapominalam wziac to tydzien seksu w gumkach itp. Okresu juz nie mialam od ponad dwoch miesiecy i mozliwe ze mam jakis problem zdrowotny,jutro odbieram wyniki na tarczyce,wiec zobacze jak to bedzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 Lekarz kazał Ci zacząć brać tabletki w środku cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 jestes pewna na sto procent ze bede chroniona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 tak,zeby wywolac jakos ten okres,zaczelam brac tabletki 15 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 Do wywoływania okresu to jest luteina. Będziesz chroniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 moze zle to ujelam...chodzi mi o to zeby przywrocic prawidlowy cykl...mam nadzieje ze jutro bedzie ten okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 A dlaczego akurat jutro? Na pojawienie się krwawienia jest 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 8, 2013 zawsze mialam 3go dnia przerwy okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 8, 2013 Przecież to Twoje pierwsze opakowanie po rocznej przerwie, więc to jak było kiedyś nie ma najmniejszego znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karen18 0 Napisano Styczeń 14, 2013 ponawiam.mam pytanie bo czy jak zapomnialam tabletek ale okres sie pojawil czwartego dnia przerwy to czy powinnam zaczac nowe opakowanie?skonczylam w tamta niedziele...mi kolezanka mowila ze jak zapomni sie tabletki z ostatmiego tygodnia to trzeba przez miesiac nie brac tabletek...jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach