Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiamip

wpadka...

Polecane posty

Gość mamusiamip

cześc kobietki,jestem mamą bliźniaków i prawdopodobnie jestem w ciąży,nieplanowanej:-(na razie czekam na miesiączke,na dniach planuję zrobic test.Sama nie wiem co mam myślec jestem w rozsypce...strach,niedowierzanie,obawa,a jednak gdzies w głębi serca tli się maleńki płomień radości...

Gość gratki
:-) oby znow byly blizniaki :-D

skoro nie zrobilas testu to skąd pewnosc ciazy? moze jednak to falszywy alarm:)

dzieci mają 5 lat i od jesieni idą do zerówki,są już taki odchowane...a tu znowu pieluchy,noce nieprzespane.Alarm może byc fałszywy,ale okres już 3 dni po terminie a zawsze miałam z zegarkiem w ręku,do tego dochodzą objawy znane mi z początku pierwszej ciąży,o której też wiedziałam od samego początku bo była planowana

oj tam, oj tam. Dzieci to sama radość:) ja bym sie cieszyla. Los wie co robi, powodzenia!

do tego ja cała w stresie a mój M to mało uszami nie klaszcze.tak jak pisałam pewnie bym kiedyś o tym myślała,może to i lepiej póki jestem młoda mam siłę i optymizm

do tej pory miałam spiralę bo hormony w każdej postaci na mnie źle działają,ale wyjęłam ja i teraz przy okresie miałam założyc nowa...w między czasie to tylko prezerwatywy,ale nigdy mnie nie zawiodły,a teraz pękła,nie wiem sama,po prostu po stosunku poczułam że coś jest nie tak jak przy gumce byc powinno...:-(

wiem tak się tylko chciałam wygadac,bo nie mam komu,mąż zachwycony,a przyjaciółka od kilku lat bezowocnie się stara o maleństwo,to jej głowy zawracac nie będę.jutro kupię test,pewnie nie doczekam do rana żeby zrobic.i wszystko będzie jasne