Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem.........:(

On nie chce seksu.......

Polecane posty

A nie uważasz, że przesadzasz?

31 lat

Gość biofreek
moze ma klopoty z erekcja ?

Nie mam pojęcie.

jestes gruba ? przytylas ostatnio? moze monotonia w lozku, moze jestes slaba w te klocki i zwyczjnie seks jest nudny, a moze poprostu "przejadl" mu sie seks z toba...

Dziewczyno przyjrzyj mu się dokładnie, to nie jest zmęczenie

Jestem chuda. Jestem dobra w te kloci tak mi kiedyś powiedział, nie mógł mu się znudzić

Gość biofreek
@Problem.........:( jak 31 to ja miale to samo w jego wieku facet po 30 przechodzi taki okres nie martw sie wroci do normy

Gość nfjndsfsgr
pewnie jak by mu przyszła sexowna 20stka to by ją kopcił az by wióry szły. w wasz zwiazek po prostu wkradła się rutyna. juz wie jak smakuje sex z toba i mu sie to po prostu znudziło.

Zrób imprę i zaproś jakąś koleżankę -zaraz wypocznie

Gość biofreek
zrobi impre facet bedzie pracowal i na nikogo nie zwracal uwagi i bedzie go dnerwowac tlum

Gość Doświadczony przez życie
Jest takie stare powiedzenie: W tym właśnie jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz! Chłop staje na uszach żeby przynieść do domu parę groszy więcej. Haruje od świtu do zmierzchu by spłacić jak najszybciej kredyt na mieszkanie, na samochód, na telewizor, by żona miała na ładną bieliznę, by mogła sobie wyjechać na wywczasy do ciepłych krajów a ona marudzi, że nie ma seksu. No i jak tu dogodzić babie? jakby siedział w domu i dybał na jej cnotę zamiast czesać kasę, to marudziłaby, że on tylko chce i chce i nie chce mu się przestać chcieć. A te różne świry od razu podjudzają, że on inną doopczy, że mu się własna znudziła, a on po prostu dla swojej kobiety flaki wyprówa.

Gość Aldi33
mam podobny problem, moj ma 34 lata, stresujaca prace i seks mamy ostatnio raz na 2 tyg. Nic nie pomoga, a ja juz nie mam sily i ochoty sie starac

w sumie nie chce mi sie myslec i drazyc tematu, jak jestes szczupla i dobra w te klocki to mozemy popisac i blizej sie poznac a potem kto wie, nie wiem czy ja jestem dobry w te klocki ale zdarzalo sie ze panny jechaly ponad 100km zeby spotkac sie ze mna chociaz na 3godzinki wiec mysle ze nie jest tak zle ;)

Gość Aldi33
...skad ja to znam....nie dzis kochanie, mialem ciezki dzien, jutro musze rano wstac...itp....Kiedys kobiety wykrecaly sie bolem glowy dzis to one maja problem, bo mezczyzni ich nie chca....co sie dzieje z tym swiatem...Jestem atrakcyjna kobieta, wielu facetow sie za mna oglada i bez problemu moglabym znalezc kochanka, ale nie chce, nie w tym rzecz.

Lord umiesz czarować słowem, No i babki się nabierają. Co?

Gość taki sobie facet w srednim wi
To beznadziejny samiec. Jezeli ma kogos na boku, to slabo sie maskuje, bo powinien byc taki jak zwykle. Jezeli w tym wieku ma tak rzadko ochote na sex, to mierny z niego ogier. A co bedzie za 10 czy 20 lat? Zamien "starucha" na inny model, bo bedziesz wiecznie spac z wibratorem.

Gość Doświadczony przez życie
A może jednak te chłopy trochę za ciężko tyrają by zapewnić godny byt swoim paniom? W końcu skądś się wzięło określenie na pokolenie 30 i 40 -latków. Może drogie panie powinnyscie pozwolić trochę im odpocząć a nie tylko narzekać, że brakuje na nowe buciki, brakuje na jeszcze jedną godzinę solarki tygodniowo, brakuje na spa, maseczkę z krowiego łajna (ostatni krzyk mody!) i depilację laserową? Może jednak facet nie nadaje się na nianię do dziecka, gdy wy chcecie obejrzeć 36849 odcinek durnego serialu, nie nadaje się na gosposię i kucharkę gdy wy suszycie lakier na swoich pazurkach?

Gość Aldi33
Doswiadczony przez zycie - nie wszystkie kobiety sa jak twoja Pani.... ja nie mam czasu na seriale, nie maluje tez paznokci i nie chodze na solarium, nie prosze mojego partnera o pieniadze, mam wlasne i mam prace dajaca mi satysfakcje, wiem rowniez co to ciezki dzien w pracy i potrafie byc wyrozumiala, ale sa pewne granice... Jesli on ciagle nie ma ochoty, ale jest pierwszy zeby spotkac sie z kolegami i pograc na PS3...no to uwazam, ze to za duzo.

Ja pracuję i mam na swoje i nasze potrzeby.

Nie mamy też dzieci. On już śpi bo ,,zmęczony jest'', a ja nie mogę.

Gość a rozmawialas z nim tak
szczerze\? Ja bym powiuedziala wprost ze mnie to martwei, ze mi przykro, ze chcialabym aby znow bylo jak kiedys, zebysmy oboje czekali na ta chwile z tesknota i cieszyli sie nia we dwoje, zapytaj jak mozesz mu pomoc, moze ustalcie sobie na poczatek ze chociaz weekendy sa tylko dla was, bez pracy itd. Albo zeby kazdego wieczora chcociaz godzinke spedzil z Toba np. po powrocie z pracy, obiad i potem chwila dla was - film, kino, przytulanie i seks.. a jak sobie przypomni jak moze byc milo to sam bedzie cie zaciagal do lozka! nie martw sie, powodzenia! Walcz o wasz zwiazek, moze naprawde jest przepracowany, badz wyrozumiala ale przede wszystkim POROZMAWIAJ Z NIM! czarnulka

Dziękuję przyda się. Mam nadzieję, że to tylko przepracowanie.

Rozmawialiśmy rano powiedziałam mu, że smutno mi, że nie wiem co się stało siedziałam na łóżku on podszedł do mnie i powiedział, że przeprasza ja zapytałam się co jest zdradzasz mnie to mi powiedział, że kocha mnie i tylko mnie, że nasz seks nigdy mu się nie znudził no to ja zapytałam dlaczego unika i nie odpowiedział, bo wyszedł. :( :( :( :( :( :( :(

Rozmawialiśmy rano powiedziałam mu, że smutno mi, że nie wiem co się stało siedziałam na łóżku on podszedł do mnie i powiedział, że przeprasza ja zapytałam się co jest zdradzasz mnie to mi powiedział, że kocha mnie i tylko mnie, że nasz seks nigdy mu się nie znudził no to ja zapytałam dlaczego unika i nie odpowiedział, bo wyszedł. :( :( :( :( :( :( :(

Gość hgthtghth
Jakiś dziwny ten twoj koles. skoro nawet nie umie porozmawiac tylko tak polslowkami

Ja już nie wiem co myśleć.

Nie wiem już co myśleć.