Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też!

Facet, który nie potrafi nic w domu zrobić to nie facet !!!

Polecane posty

Gość ja też!

Prawdziwy mężczyzna to koniecznie złota rączka ;) a nie jakaś ciapa co nie umie śrubki wkręcić, czy przysłowiowej żarówki

Gość kossa na kamień
gorsi sa ci którzy UDAJA że potrafią :P, :P, :P

Gość ivo7er
Amen :D A jak jest w domu taki pseudo facet, to do robót musi się zabierać baba, a to jest wbrew regułom ewolucji!

Mi to szczerze lata koło nosa. Przecież można kogoś wynająć kto zrobi to za niego.

Gość jakkobieto
Który lepszy ? 1 ten co w domu nic nie robi ale ma prawko i samochód 2 ten co w domu robi te męskie rzeczy itp. gotowanie, opieka nad dziećmi itp. ale prawka i samochodu nie ma Oboje mają stała prace i mniejwiecej taka sama pensje.

Gość kamil jgora
e tam. Od tego są fachowcy. Normalny facet po pracy w domu się relaksuje. Chyba nie myślisz że taki np. Bill Gates w domu gwoździe wbija :)

Gość dfhfh
Kobieta, która nie potrafi gotować, piec, szyć, nie lubi dzieci, to nie kobieta!

@:*: Macie jakiegos speca od wszystkiego, czy do poszczegolnych rzeczy biezecie fachowca z danej branzy?

08.01.2013] 22:17 [zgłoś do usunięcia]kamil jgora e tam. Od tego są fachowcy. Normalny facet po pracy w domu się relaksuje. Chyba nie myślisz że taki np. Bill Gates w domu gwoździe wbija x Tak ;) btw jestem jego fanem

Satysfakcje to ja mam z innych rzeczy;) Wiekszosc rzeczy tez robie sam, ale w sprawy zwiazane z gazem, rurami i pralka sie nie bawie.

Gość kurkafaja bim bam bom
hahahaha, jak by zarabiał tyle co Gates, to może nawet nie wiedzieć jak się pralkę włącza

Gość kamil jgora
otóż to. Jak zarabiasz to nie musisz wbijać gwoździ, po prostu dzwonić po badboya on przyjeżdża i ci wbije za parę zł.

Instalatorstwo to dla mnie też nie pierwszyzna :p sam robiłem u sąsiadów w całym domu :D Nie taki diabeł straszny

Mamy takiego jednego znajomego Złota rączka - hydraulik, elektryk, glazurnik. Nie raz nam życie uratował :P A mój lepiej niech się wykazuje w tym w czym jest dobry. Niech nie czepia się gniazdek skoro się na tym nie zna. Chcę mieć go żywego :D

Gość jestem załamana_____________
Niektóre to nawet wynajmują innych do wyruchania.

Ja potrafię w domu zrobić wszystko łącznie z elektryką, ale lubię chodzić w damskich ciuchach, co wy na to?

Gość pendu pendu i do szwendu
co my na to to nieważne, co twoja pani na to?

Gość xceman56
od 10 lat jestem wdowcem zyje samotnie nauczyłem sie gotowac sprzatac jak mycie okien odkurzanie robie pranie prasuje robie zakupy do wszystkiego mozna sie nauczyc jak sie chce choc na poczatku było mi bardzo ciezko bo nie wiele umiałem ale nie poddałem sie jeszcze ogród piele zielsko kosze trawe mam kwiatki uprawiam troche warzyw mieszkam w domku to i drobne remonty robię jak malowanie czy naprawa np hydraulika czy tez elektryka nawet przy samochodzie robie sam naprawiam bez przechwały taka złota rączka jestem i zadna mnie nie chce i dałem sobie z tym swiety spokój widocznie nie jest mi pisane by byc z kobietą albo nie mam szczęscia a nie jestem jakis potwór z wyglądu raczej przecietny facet lubie ciszę spokój.