Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooooł ;)

walka z cellulitem

Polecane posty

Gość jooooł ;)

mam 163 cm wzorotu i waże 60 kilo jestem leniwa .nie dawno zauważyłam że mam cellulit na udach chce się go pozbyć i ujedrnic uda i tyłek . nie za bardzo wiem jak mam się do tego zabrać i pozbyć czytałam u was trochę . możecie mi podać jakieś skuteczne metody do pozbycia się tego ..

Gość nie ma sposobu
na to i nie licz na cuda to wszystko jest od diety nie to że jesz byle jak ale to że w zarciu jest masa chemii i z tego takie kłopoty nawet młode dziewczyny maja z tym klopot

Gość Adelaida22
jest mnóstwo tematów na ten temat. Wpisz w wyszukiwarkę cellulit a na pewno znajdziesz masę informacji. My tu nic nowego nie doradzimy, wszystko zostało omówione. Nie bądź taka wygodna, wyszukiwarka nie gryzie. Tobie się nie chce szukać, nam się nie chce tego samego pisać.

W drogerii, w której kupuję mój krem na cellulit jest też specjalny krem na pośladki http://dermalab.pl/132,revitol-butt-enhancement-cream.html. Może on Ci pomoże. Mam tej samej firmy i daje radę. Oczywiście nastaw się też na ograniczeie słodyczy i soli no i na ćwiczenia. Ja polecam zumbę albo jazdę na rowerze.

Gość mimikanka
dieta bogata w warzywa, ćwiczenia i domowej roboty peeling z kawy - najtańszy i jak dla mnie najskuteczniejszy środek w walce z cellulitem :) bierzesz kawę, dolewasz olej rzepakowy (dzięki witaminie E dobrze wpływa na skórę), opcjonalnie możesz dodać też miód lub sok z cytryny - i stosujesz to kilka razy w tygoniu na miejsca z cellulitem :)

Gość Dada))))
Polecam szwajacarskie serum Dermatopoietin DZIAŁA!!!

Gość beacia81
A może używał ktoś celluline? Bo właśnie zastanawiam się czy kupić bo te wszystkie kremy jakoś na mnie nie działają a to jednak coś innego

Gość gość
hej, jest na to sposob, dajacy efekty po ok. miesiacu a zadowolenie po ok. 3 miesiacach, tak to jest od diety, a tak naprawde od jelit, kobiety celulit, mezczyzni brzuch, jesli chcesz pogadac - maniano43@interia.pl

Gość gość
ni kupujcie niczego bo zmniejszacie wizualne skutki a przyczyna pozostaje

Gość gość
Na mnie nic nie działało, a próbowałam już niemal wszystkiego, co jest dostępne w drogeriach w PL... Nawet sprowadzałam jakiś preparat z Anglii i nic. Ostatnio kumpela powiedziała, że ma jakiś zestaw ćwiczeń i stosuje Celluline i po 3 miesiącach jest zdecydowanie lepiej. Chcę właśnie wypróbować, ale powiedzcie czy warto to Celluline zakupić? Teraz jest nieco tańszy, więc może zamówię http://gruper.pl/x.php/1,46780/Produkty-ww.celluline.pl-1-opakowanie-12-ampulek-innowacyjnego-preparatu-Celluline-redukujacego-cellulit-i-hamujacego-przyrost-tkanki-tluszczowej.html

Gość gość
Mi pomogły masaze bańką chińską i peeling cukrowo kawowy co drugi dzien. Masazy sama nie robiłam, bo nie wychodziły mi za bardzo dlatego chodziłam do kosmetyczki co dwa trzy dni.

Nie ma jednej skutecznej metody na pozbycie się cellulitu. Do tego problemu musisz podejść kompleksowo. Po pierwsze odpowiednia dieta, po drugie ćwiczenia i po trzecie odpowiednie kosmetyki. Polecam przeczytać artykuły na blogu http://sintiva.pl/blog/index/18/4-zasady-skutecznej-eliminacji-cellulitu masz tam wszystko dokładnie opisane od przyczyn cellulitu, aż po sposoby na eliminację. Do dzieła! :)