Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttttttie22

Dziwne to, no nie?

Polecane posty

Gość szparek
Średnia ocen nie ma nic do inteligencji, znałem wiele osób, które potrafiły wystukać materiał na pamięć, a nie potrafiły myśleć logicznie.

Gość katttttttie22
ani-razu,serio!

Gość szparek
Średnia ocen nie ma nic do inteligencji, znałem wiele osób, które potrafiły wystukać materiał na pamięć, a nie potrafiły myśleć logicznie.

Gość katttttttie22
ani-razu,serio!!

ani razu dziennie czy ani razu w zyciu ? :P fakt inteligencja nie ma nic do wiedzy "madrosci" mozna miec wysoka srednia dobrze sie uczyc a byc glupim, nieinteligetnym, mozna byc pustakiem z wiedza, wiedze mozna zdobyc ale inteligencji nie, z tym sie czlowiek rodzi i nie da sie nauczyc inteligencji...

Gość katttttttie22
nie do konca sie zgadze, nie kazdy kierunek jest do wykucia, akurat ten kieunek ktory on studiuje do takich nie nalezy, to trudny kierunek scisly,gdzie bardzo trzeba myslec....

Przepraszam, ze sie wtracam ale nie zniese tego juz dluzej:) ZAPYTAJ go! Po prostu podejdz i ZAPYTAJ:) W epoce fejsbuka to przeciez zrozumiale. Lepiej zaprosic na fb kogos z kims sie znasz przelotnie ale uwazasz go za inteligentego. Czekac tygodniami az raczy odpowiedziec. Niz podejsc i PO PROSTU ZAPYTAC:) Qrwa co sie dzieje z ta mlodzieza???:) Pozdrawiam:) LordKoks dobrze gada:)

sam nie wiem co jest z ta mlodzierza zanika instynkt odbieranie subtelnych sygnalow, i z kazda banalna pierdulka leca na forum, to juz nie mlodziez to androidy 2.0 z podlaczonymi mozgami do sieci, sam czesto siedze w sieci, czesto zagaduje na portalach do lasek, ale wole "co kolwiek co kolwiek, byle by w realu"... :)