Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MArtitni

Jakie miałyście objawy ciąży w pierwszych tygodniach?

Polecane posty

Gość MArtitni

?

Gość MArtitni
Mi spóźnia się okres kilka dni, ale czuje ból jakbym miała dostać poza tym przyźroczysty a nawet białawy śluz i zachcianki na wszyyystko...

Gość mummarch2013
Objawy bywaja rozne. U mnie np w pierwszych tygodniach tak do 6 zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy byla wzmozona sennosc brak okresu bol piersi powiekszenie sie ich. A np u kolezanki mojej od samego poczatku tak ok. 5 tygodnia zaczely sie wymioty. Jeszcze u innej brak apetytu i spadek wagi ciala. Rozne sa objawy. Ale na pewno wiem, ze nieraz nie ma co patrzec na objawy tylko po sp;ozniajacej sie miesiaczce test chociaz u mnie wyszedl negatywnie a juz bylam, albo ginekolog badz Beta HCG. NaJlepsze sprawdzenie, wynik potrafi byc na drugi juz dzien. Pozdrawiam.

Ale mi się z rana temat trafił, aż się przeraziłam, bo sobie coś wkręcam... Do @ jeszcze kawałek, a ja mam straszny ból jak na @, ból piersi, ale to taki że wczoraj nie mogłam się normalnie umyć, tak mnie bolały, i jakieś inne wkrętki :P Ale pewnie to nie ciąża :P

Gość u mnie bóle brzucha
jak na okres i bóle piersi. Teraz jest 8 tydzień i bóle brzucha zostały, codziennie mnie boli z tym że już inaczej, jakby rozpychało mnie w srodku

Gość u mnie bóle brzucha
no mnie piersi też bolały tak mocno że nie mogłam dotknąć, najczęściej rano jak się obudziłam to czułam jakby mnie ktoś tam pobił :p

Ja bym miała dziś 9 dzień po owu, prawdopodobnie, bo nie wyliczam tego dokładnie... a bóle mam 3 dni. Z resztą, napewno sobie wkręcam, bo to by było kurde niemożliwe aż :P Teraz, gdy już zaplanowałam sobie życie od A do Z :P Chociaż chyba ciąża lubi 'wyskoczyć' w takich właśnie momentach :P

Gość u mnie bóle brzucha
no u mnie bóle piersi były właśnie wcześnie jakoś i już wtedy podejrzewałam ciążę bo zawsze zaczynały boleć tak dzień przed okresem i w trakcie a tak to bolały jakoś 2 tygodnie już wcześniej jak nigdy

Gość BlackBlack20
A ja prócz braku @ nie mam żadnych objawów . A beta 2999mIU/ml

Gość Bądź sobą
ja do 8 albo 9 tc nie miałam żadnych objawów oprócz braku @. No i w dniu spodziewanej cały czas mi się wydawało, że już dostałam...

Bol piersi, swedzace sutki, poranne mdlosci utrzymujace sie czasem caly dzien, wymioty, zachcianki, wstret do papierochow (mimo ze i tak nie pale) sennosc, zmeczenie, bole brzucha, klucie/ciagniecie, brak @

Bol piersi, swedzace sutki, poranne mdlosci utrzymujace sie czasem caly dzien, wymioty, zachcianki, wstret do papierochow (mimo ze i tak nie pale) sennosc, zmeczenie, bole brzucha, klucie/ciagniecie, brak @

Gość Brak miesiączki
innych objawów nie miałam.

Gość Brak miesiączki
innych objawów nie miałam.

Gość Madziulek88
Hej :-) Ja z mężem staramy się o dzidzie już drugi cykl i te wszytskie "subiektywne objawy" mam zawsze :-) Dziś 25 dzień cyklu... Piersi jak zwykle bolą okrutnie Jednak coś sie zmieniło - apetyt. Wczoraj mąż przywiózł mi obiad do pracy i taką miałam na ten obiad ochotę ze zjadłam go w 30 sekund jak jakiś żarłok - mąż stał i patrzył na mnie jak na nienormalna minutę później zrobiło mi się mega niedobrze i gdyby nie to że byłam w pracy i miałam klientów wszystko bym zwróciła... Dziwne? A dziś... haha na śniadanie ubiłam sobie śnieżkę!!

Gość Madziulek88
Hej :-) Ja z mężem staramy się o dzidzie już drugi cykl i te wszytskie "subiektywne objawy" mam zawsze :-) Dziś 25 dzień cyklu... Piersi jak zwykle bolą okrutnie Jednak coś sie zmieniło - apetyt. Wczoraj mąż przywiózł mi obiad do pracy i taką miałam na ten obiad ochotę ze zjadłam go w 30 sekund jak jakiś żarłok - mąż stał i patrzył na mnie jak na nienormalna minutę później zrobiło mi się mega niedobrze i gdyby nie to że byłam w pracy i miałam klientów wszystko bym zwróciła... Dziwne? A dziś... haha na śniadanie ubiłam sobie śnieżkę!!

Gość Madziulek88

bóle brzucha, jajników, okrutne mdłości, zmęczenie, osowiałość no i brak @.